Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΤαξιδιωτικά ΝέαΞενοδοχείαHotelistas: Το νέο εργαλείο για τους ξενοδόχους

Hotelistas: Το νέο εργαλείο για τους ξενοδόχους

Σε ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα απευθύνεται η νέα boutique εταιρία τουριστικού μάνατζμεντ.

Η διαχείριση των online ξενοδοχειακών πωλήσεων και οι σύγχρονες πρακτικές εύρεσης και στόχευσης της κατάλληλης πελατείας αποτελούν τις κύριες δραστηριότητες της νέας ελληνικής εταιρείας Hotelistas.

Η Hotelistas, την οποία ίδρυσε ο Πάνος Λεοντόπουλος, απευθύνεται σε ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα σε όλη την Ελλάδα, που αναζητούν εξειδικευμένες υπηρεσίες project development και διαχείρισης online πωλήσεων, στοχεύοντας σε ειδικά κοινά τουριστών που ταιριάζουν απόλυτα με το στυλ και τη φιλοσοφία τους.

Η Hotelistas είναι μία boutique εταιρεία τουριστικού μάνατζμεντ που εφαρμόζει καινοτόμες μεθόδους και τεχνολογίες αιχμής, επιτυγχάνοντας για τους συνεργάτες της εντυπωσιακά αποτελέσματα σε πολλούς τομείς. Ανάμεσα τους, η ζήτηση και η αναγνωρισιμότητα τους σε νέες αγορές, η πληρότητα, η μέση τιμή δωματίου (ADR), το μεικτό λειτουργικό κέρδος και η εμπορική αξία της ξενοδοχειακής επιχείρησης.

Η εταιρεία έχει ήδη αναπτύξει project για καταλύματα όλων των τύπων και κατηγοριών διαθέτοντας συνεργασίες σε όλη την Ελλάδα, με κύκλο εργασιών που αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ.

Πωλήσεις

Ένα από τα ισχυρότερα εργαλεία της Hotelistas είναι οι  υπηρεσίες διαχείρισης των πωλήσεων των ξενοδοχειακών δωματίων, που επιτυγχάνονται με τη χάραξη tailor made εμπορικής πολιτικής και στρατηγικής πωλήσεων.

H διαχείριση γίνεται από τον έμπειρο manager μέσω της πρόσβασης και της συνεργασίας με τα δημοφιλέστερα συστήματα διαδικτυακών κρατήσεων και websites, και με άμεση πρόσβαση στο ταξιδιωτικό καταναλωτικό κοινό.

«Στόχος μας είναι η δημιουργία μίας ολοκληρωμένης λύσης για την ανάπτυξη του καταλύματος και η βέλτιστη λειτουργία του που θα οδηγήσει στη μεγιστοποίηση της κερδοφορίας. Ασχολούμαι προσωπικά με το κάθε κατάλυμα, με την ομάδα μου να λειτουργεί συμπληρωματικά. Έχουμε επιλέξει να συνεργαστούμε με περιορισμένο αριθμό καταλυμάτων και απευθυνόμαστε σε επαγγελματίες του κλάδου της φιλοξενίας, από ένα συγκρότημα κατοικιών έως μεγάλες ξενοδοχειακές αλυσίδες» αναφέρει ο Πάνος Λεοντόπουλος, ένα από τα σημαντικότερα στελέχη του τομέα των online sales στη χώρα μας και μέχρι πρότινος γενικός διευθυντής της εταιρείας Axia Hospitality.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα