Tourism Awards 2021: Διεκδικώντας βράβευση για τα «Όσκαρ» του ελληνικού τουρισμού

0
127
views
Υποβολή υποψηφιοτήτων έως τις 26 Φεβρουαρίου και ανακοίνωση αποτελεσμάτων το Μάιο του 2021

Με την προθεσμία για υποβολή υποψηφιοτήτων να παρατείνεται έως την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου και με  μότο «Οι βέλτιστες πρακτικές είναι ο δρόμος που οδηγεί στην επόμενη μέρα» τα βραβεία-θεσμός του ελληνικού τουρισμού Tourism Awards στην όγδοη διοργάνωση αναδεικνύουν τους πρωτοπόρους και τους καινοτόμους.

Της Ντέπυς Χιωτοπούλου (hiotopoulou@gmail.com)

Ανανεωμένη  και ενδυναμωμένη είναι φέτος και η κριτική επιτροπή απαρτιζόμενη από έμπειρα στελέχη του τουρισμού, εξειδικευμένους στους επιμέρους τομείς αξιολόγησης, πανεπιστημιακούς και δημοσιογράφους, και πρόεδρο τη Μάγια Τσόκλη.

Στην όγδοη διοργάνωση των Tourism Awards, αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι υποψηφιότητες σε τομείς όπως, η επικοινωνία και η προβολή προορισμών, οι πρακτικές που μεγιστοποιούν την ασφάλεια του επισκέπτη και εκείνες που στηρίζουν την αειφορία, υπηρεσίες ευεξίας καθώς και παραδείγματα καινοτομίας εν μέσω κρίσης.

Μεταξύ των κατηγοριών για υποψηφιότητα αξίζει να αναφέρουμε την ολοκαίνουργια κατηγορία με τίτλο «Covid Safe Πρακτικές και Παροχές» με υποκατηγορίες όπως η προστασία του φιλοξενούμενου/προσωπικού, νέες υπηρεσίες (σε ξενοδοχεία, μέσα μεταφοράς, σε επίπεδο υγιεινής και ασφάλειας, ασφάλισης ταξιδιωτών κτλ.), wellness & wellbeing services, contactless solutions, virtual travel/virtual experience (μουσεία, χώροι πολιτισμού κτλ.), τουριστικές καμπάνιες για ασφαλείς προορισμούς.

Έως τις 26 Φεβρουαρίου παρατείνεται η προθεσμία για υποβολή υποψηφιοτήτων στα Tourism Awards 2021

14 Platinum βραβεία για τους κορυφαίους του 2021

Κατά τη διάρκεια των φετινών Tourism Awards θα απονεμηθούν 14 Platinum βραβεία για τους κορυφαίους του 2021. Την ύψιστη αυτή διάκριση στις 14 επιμέρους ενότητες των Tourism Awards θα λάβουν οι κορυφαίες υποψηφιότητες: Strategy, Innovation, Hotel & Resorts, Specialty Travel, Guest Experience, Travel, Destinations & Tourist Attractions, Architecture & Design, Gastronomy, Branding – Public Relations & People Strategy, Digital Tourism, Technology, Sustainability και Covid – safe Practices & Services.

Τα νέα μέλη της κριτικής επιτροπής

Ανανεωμένη και ενδυναμωμένη είναι φέτος η κριτική επιτροπή των Tourism Awards 2021, με πρόεδρο τη δημοσιογράφο Μάγια Τσόκλη και με subject-matter experts όλων των επιμέρους τομέων αξιολόγησης, πανεπιστημιακούς και δημοσιογράφους ειδικευόμενους στο τουριστικό και ταξιδιωτικό ρεπορτάζ.

Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής των Tourism Awards 2021 είναι η γνωστή δημοσιογράφος Μάγια Τσόκλη

Τα νέα μέλη της κριτικής επιτροπής είναι οι, Βαρβάρα Αυδή Αντιπρόεδρος Historic Hotels of Europe – Ιδρύτρια Yades Greek Historic Hotels, Κυριάκος Κώτσογλου Γενικός Διευθυντής Ξενοδοχειακού Ομίλου Caldera, Σπύρος Πέγκας πρώην Αντιδήμαρχος Τουρισμού & Διεθνών Σχέσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης – Ιδρυτής της Wise Ram, Δρ. Ανδρέας ΠαπαθεοδώρουΔιευθυντής του Εργαστηρίου Τουριστικών Ερευνών και Μελετών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Δρ. Δημοσθένης Σαρηγιάννης Καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής ΑΠΘ και Μηχανικής Περιβαλλοντικής Υγείας, Πανεπιστημιακή Σχολή Προηγμένων Σπουδών της Παβία (IUSS), Μιχάλης Μιχαηλίδης Προϊστάμενος Διεύθυνσης Υπηρεσιών Εσωτερικού και Εξωτερικού του ΕΟΤ, Μάρκος Δανάς Γενικός Γραμματέας Συνδέσμου Ιαματικών Πηγών Ελλάδας και μέλος της Επιτροπής Προστασίας Ιαματικών Φυσικών Πόρων του Υπ. Τουρισμού και Κυριάκος Τσίγκρος Co-Founder & CEO Campsaround.

Στην κριτική επιτροπή έχει την τιμή και την χαρά να συμμετέχει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και η υπογράφουσα!

*

-Η υποβολή υποψηφιοτήτων για τα Tourism Awards 2021 παρατείνεται έως την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021.

-Εντοπίστε τις κατηγορίες που ταιριάζουν στις δράσεις σας και διεκδικήστε τη βράβευσή σας στο διαγωνισμό-θεσμό του ελληνικού τουρισμού!

-Οι νικητές των Tourism Awards 2021 θα ανακοινωθούν τον Μάιο του 2021 με τρόπο προσαρμοσμένο στις υγειονομικές συνθήκες που θα επικρατούν εκείνη την περίοδο. 

-Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις κατηγορίες και τους όρους συμμετοχής για υποβολή υποψηφιότητας θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.tourismawards.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here