Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΤαξιδιωτικά ΝέαΑεροπορικάΕΣΗΕΜ-Θ: Εκπτώσεις στα εισιτήρια της Aegean για τα μέλη της

ΕΣΗΕΜ-Θ: Εκπτώσεις στα εισιτήρια της Aegean για τα μέλη της

Μειωμένες τιμές κατά 20% προσφέρει στους δημοσιογράφους – μέλη της ΕΣΗΕΜ-Θ η ΑEGEAN.

Συγκεκριμένα, τα μέλη της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ) μπορούν να αγοράσουν με 20% έκπτωση  εισιτήρια για πτήσεις της AEGEAN και της OLYMPIC AIR, που εκτελούνται από το δίκτυο των συγκεκριμένων εταιρειών, και όχι από δίκτυα με τα οποία αυτές συνεργάζονται.

Κρατήσεις θα γίνονται μόνο από το κεντρικό τμήμα κρατήσεων της εταιρείας (με τηλεφωνική κλήση στο call center), αλλά και από τα γραφεία εκδόσεων εισιτήριων/εξυπηρέτησης επιβατικού κοινού που διατηρεί η AEGEAN στα κατά τόπους αεροδρόμια.

Στα παραπάνω γραφεία στα αεροδρόμια, και μόνο εκεί, θα γίνεται και η έκδοση των εισιτηρίων, και μόνο με την επίδειξη της έγκυρης δημοσιογραφικής ταυτότητας  της ΕΣΗΕΜ-Θ. Να σημειωθεί, ότι για την έκδοση των εισιτηρίων θα υπάρχει τέλος εξυπηρέτησης 20 ευρώ.

*

-Οι δημοσιογράφοι – μέλη της ΕΣΗΕΜ-Θ για να αξιοποιήσουν την έκπτωση 20% στην έκδοση εισιτηρίων με Aegean και Olympic Air πρέπει να έχουν την ταυτότητα της ΕΣΗΕΜ-Θ με το αυτοκόλλητο που επιβεβαιώνει ότι ισχύει για το τρέχον έτος.

-Αλλαγές/ακυρώσεις/αναβάθμιση/αλλαγή/επαναδρομολόγηση επιτρέπονται σύμφωνα με την πολιτική που διέπει τον κάθε ναύλο. Για επανέκδοση του εισιτηρίου υπάρχει τέλος 20 ευρώ. Για πλήρη εξαργύρωση εισιτηρίου υπάρχει τέλος 20 ευρώ.

-Τα μίλια θα πιστώνονται κανονικά στην κάρτα Miles & Bonus των επιβατών, ανεξάρτητα από την έκπτωση.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα