Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΤαξιδιωτικά ΝέαΑνοίγει η πλατφόρμα για τα Greek Hospitality Awards

Ανοίγει η πλατφόρμα για τα Greek Hospitality Awards

Τις υποψηφιότητες των κορυφαίων ελληνικών επιχειρήσεων του τουριστικού κλάδου ξεκινάει να δέχεται η online πλατφόρμα για τα βραβεία Greek Hospitality Awards.

Τα βραβεία θεσμός των ελληνικών ξενοδοχείων και τουριστικών επιχειρήσεων πραγματοποιούνται για 6η χρονιά και η online πλατφόρμα για τις υποψηφιότητες ανοίγει σήμερα (Τρίτη 7 Ιανουαρίου), με καταληκτική ημερομηνία υποβολής την 14η Φεβρουαρίου 2020.

Ο θεσμός των Greek Hospitality Awards έρχεται να επιβραβεύσει την αριστεία στο χώρο των ελληνικών ξενοδοχείων, τουριστικών γραφείων, ενοικιαζόμενων δωματίων και άλλων εταιριών συναφών με τον κλάδο του τουρισμού, μέσα από αξιοκρατική διαδικασία, στην οποία μετέχουν η επιτροπή αξιολόγησης και το κοινό, με ποσοστιαία στάθμιση των ψήφων τους 60/40.

4 θεματικές ενότητες

Τα βραβεία περιλαμβάνουν τα κορυφαία βραβεία Top Greek Hotel 2020 και  Top Greek Resort 2020.

Φέτος,  θα απονεμηθούν 96 κατηγορίες βραβείων στις εξής 4 θεματικές ενότητες:

1. BEST GREEK CITY HOTELS

2. BEST GREEK RESORTS

3. BEST GREEK HOTEL FACILITIES

4. SPECIAL AWARDS

*

-Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα στα  Greek Hospitality Awards 2020, μπορούν να ενημερωθούν για τα κριτήρια βράβευσης και να συμπληρώσουν τη φόρμα υποβολής υποψηφιότητας μέχρι και τηνΠαρασκευή  14 Φεβρουαρίου 2020 στο site hospitality.ethosawards.eu.

-H τελετή απονομής των Greek Hospitality Awards θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020 στην Αθήνα.

ΤαGreek Hospitality Awards 2020διοργανώνονται για 6η συνεχόμενη χρονιάαπότην ETHOS AWARDS σε συνεργασία με την Tourism Media & Events, το οικονομικό & επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το περιοδικόΧΡΗΜΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα