Η Θεσσαλονίκη πετάει στους αιθέρες!

0
568
views
Θεσσαλονίκη

Τις ομορφιές της Θεσσαλονίκης θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν όλοι όσοι ταξιδεύουν στο εξωτερικό, από τις αρχές του νέου έτους.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο  της συνεργασίας που ξεκίνησαν πρόσφατα ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης και  η αεροπορική εταιρία AEGEAN, από τις αρχές του νέου έτους, η Θεσσαλονίκη θα  «πετάει» στις πτήσεις του εξωτερικού.

Η Θεσσαλονίκη από το νέο έτος θα ‘ταξιδεύει’ με τις πτήσεις εξωτερικού της Aegean

Εικόνες της πόλης στις οθόνες των αεροσκαφών

Με inflight video που θα προβάλλεται στις οθόνες των αεροσκαφών της AEGEAN προς τους προορισμούς του εξωτερικού, η τουριστική Θεσσαλονίκη, οι ομορφιές και οι ιστορίες της θα προ(σ)καλούν το επιβατικό κοινό να τη γνωρίσει.

«Είναι ένα σημαντικό και πολύ ουσιαστικό βήμα για την προβολή της Θεσσαλονίκης. Όλες οι ιστορίες της πόλης σε μια καρδιά. Ανεβαίνουν ψηλά και ταξιδεύουν προς κάθε κατεύθυνση σ ‘όλο τον κόσμο. Δεκάδες προορισμοί! Χιλιάδες επιβάτες!» δηλώνει η πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης και Αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου.

Όπως η ίδια ανέφερε, «η εταιρία ανέλαβε δωρεάν να προβάλει τη Θεσσαλονίκη. Πιστεύουμε ότι το inflight video θα λειτουργήσει ως μια ανοιχτή πρόσκληση στους επιβάτες να επισκεφτούν την πόλη».

  • Η φωτογραφία του άρθρου είναι της Μίνας Κωνσταντού και απεικονίζει τις χαρακτηριστικές Ομπρέλες του Γιώργου Ζογγολόπουλου στη Νέα Παραλία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here