Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚεντρική ΜακεδονίαΘεσσαλονίκη«Η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού είναι η αφορμή!»

«Η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού είναι η αφορμή!»

Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται και γιορτάζει φέτος την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού (27 Σεπτεμβρίου) με χιλιάδες κλικ μέσα από τα μάτια των Θεσσαλονικιών και των επισκεπτών της.

«Η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού είναι η αφορμή. Η Θεσσαλονίκη είναι πάντα η αιτία για να ξεκινήσουν δράσεις προστιθέμενης αξίας για τον  τουρισμό» αναφέρει η πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της ΠΚΜ, Βούλα Πατουλίδου.

Όπως αναφέρει η κα. Πατουλίδου, για την καθιερωμένη Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, «η φετινή Παγκόσμια Ημέρα είναι αφιερωμένη στον ‘Αειφόρο Τουρισμό-Εργαλείο Ανάπτυξης’» και μεταξύ άλλων, δηλώνει «γιορτάζουμε τη χαρά του ταξιδιού, την γνωριμία με νέες κουλτούρες και πολιτισμούς, τις νέες εμπειρίες που αποκτά ο καθένας μέσα από το ταξίδι.  Η Θεσσαλονίκη είναι γεμάτη ιστορίες. Φιλόξενη, πολύχρωμη, πολυποίκιλη. Μια πόλη ανοιχτή που σου δίνει την δυνατότητα να την ανακαλύψεις. Μια καρδιά γεμάτη ιστορίες, όπου μπορείς να ζήσεις τη δική σου μοναδική κι αξέχαστη ιστορία, είτε είσαι ντόπιος είτε ταξιδιώτης».

*

– Θα «’ανεβάσουμε’ την Θεσσαλονίκη των απλών Θεσσαλονικιών, έτσι όπως την βλέπουν στο Παγκόσμιο Χωριό του Instagram και του Facebook. Διαγωνισμός φωτογραφίας για όλους τους followers της Θεσσαλονίκης» αναφέρει η κα. Πατουλίδου.
-«Θέλουμε κλικ, θέλουμε like, θέλουμε tag, προώθηση και followers, όλα όσα μπορούν να ενισχύσουν την web παρουσία της Θεσσαλονίκης ως τουριστικού προορισμού. Την αύξηση της επισκεψιμότητας του portal μας  thessaloniki.travel  ,την ενίσχυση του fanbase του Οργανισμού στα social media».

-Στο νικητή της καλύτερης ιστορίας που θα ειπωθεί με μια φωτογραφία, θα δοθεί ένα tablet, ενώ οι καλύτερες φωτογραφίες και οι ιστορίες της Θεσσαλονίκης που θα ειπωθούν « 1000 λέξεις» θα έχουν την δική τους… αειφορία στα social media του Οργανισμού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα