Βρέθηκα στον «Γλυκάνισο», το ουζομεζεδοπωλείο στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, και εκεί συνάντησα τον σεφ Γιώργο Βαγιωνά, ο οποίος έχει εμπειρία από το Hyatt Regency Thessaloniki, το Kempinski, το Living Room και όχι μόνο!
Δοκίμασα μερικές ιδιαίτερες γεύσεις όπως το εξαιρετικό τατάκι τόνου αλλά και καρπάτσιο από λαυράκι!
Ενδιαφέρον είχαν και τα κεφτεδάκια από μπακαλιάρο σερβιρισμένα σ’ ένα καλόγουστο κεσεδάκι ενώ στα συν ήταν και το σταμναγκάθι.
Τα αχνιστά μύδια ήταν ok, ίσως θα μπορούσαν να ήταν λίγο γευστικότερα.
Ευγενέστατο το προσωπικό αλλά και οι ιδιοκτήτες, Χρήστος και Σταύρος Σωτηρούδης.
Γλυκάνισος: οδός Μεγ. Αλεξάνδρου 46, Πυλαία, τηλ. 2310 302882.