Ποικιλία γαλλικών τυριών και κρασιών, σαμπάνιες, κοπές κρεάτων και φουα γκρα. Γαλλικά προϊόντα προς δοκιμή και πώληση, στο Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης.
ΝΤ.Χ. (hiotopoulou|@gmail.com)
Οι γευστικές δοκιμές και η αγορά γαλλικών προϊόντων είναι μια από τις δράσεις που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της 4ης διοργάνωσης Gout de/Good France, με πρωτοβουλία του Γαλλικού Υπουργείου Ευρώπης και Εξωτερικών Υποθέσεων και του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης (Λεωφόρος Στρατού 2Α).
Συγκεκριμένα, αύριο, Παρασκευή 23 και το Σάββατο 24 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί η αγορά γαλλικών προϊόντων, εκεί, όπου Γάλλοι παραγωγοί και εισαγωγείς, θα εκθέτουν, προς δοκιμή και πώληση, μεγάλη ποικιλία γαλλικών τοπικών προϊόντων. Σκοπός της εκδήλωσης είναι να γίνουν περισσότερο γνωστά στο κοινό τα γαλλικά προϊόντα.
*
-Το ωράριο λειτουργίας είναι, Παρασκευή 23 Μαρτίου, 16.30 – 18.00, αποκλειστικά για επαγγελματίες της εστίασης, των ξενοδοχείων και του εμπορίου τροφίμων, και 18.00 – 20.00 για το κοινό.
-Το Σάββατο 24 Μαρτίου, θα λειτουργεί από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.