Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΓαστρονομίαΜε χορτόπιτα και πρωινό η Θεσσαλονίκη ‘συστήνεται’ στο Λονδίνο

Με χορτόπιτα και πρωινό η Θεσσαλονίκη ‘συστήνεται’ στο Λονδίνο

Γεύσεις και συνταγές της Θεσσαλονίκης παρουσιάζονται αυτές τις μέρες στο Λονδίνο, στην έκθεση «National Geographic Food Festival» που διοργανώνει το περιοδικό National Geographic Traveler.

Το άνοιγμα του φύλλου για παραδοσιακή χορτόπιτα, τα αβγά, το κουλούρι Θεσσαλονίκης και ο γύρος γίνονται πρωταγωνιστές και συστήνονται στην παγκόσμια αγορά με αφορμή τη διεθνή έκθεση Food Festival του National Geographic Traveller που διεξάγεται στο Λονδίνο.

Οι γεύσεις παρουσιάζονται στο Περίπτερο του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης (ΟΤΘ) ενώ συμμετέχει και ο Δήμος Θεσσαλονίκης ως μέλος του Δικτύου Δημιουργικών Πόλεων της UNESCO στον τομέα της Γαστρονομίας.

Χορτόπιτα και all day breakfast και brunch

Η Θεσσαλονίκη συμμετέχει στη διεθνή έκθεση γαστρονομικού ενδιαφέροντος, με χορτόπιτα αλλά και ένα all day breakfast και brunch με αυθεντικά στοιχεία της Θεσσαλονίκης και άριστες πρώτες ύλες.

Ήδη χθες, Σάββατο 15 αλλά και σήμερα Κυριακή 16 Ιουλίου, γίνονται παρουσιάσεις στο Περίπτερο του ΟΤΘ όπου, μεταξύ άλλων, δίνουν το ‘παρών’ η πρόεδρος του ΟΤΒ Βούλα Πατουλίδου, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας και η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης Μαρία Καραγιάννη. 
Θεσσαλονίκη – Tasty City break

Παράλληλα, ‘τρέχει’ μεγάλη καμπάνια προβολής της Θεσσαλονίκης σε κεντρικό σημείο της βρετανικής πρωτεύουσας αλλά και ψηφιακά μέσω διαδικτύου, παρουσιάζοντας την πόλη ως τον απόλυτο tasty city break προορισμό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα