Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠροτεινόμεναΝέα γραφεία για το IOLE TRAVEL στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Νέα γραφεία για το IOLE TRAVEL στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Τα εγκαίνια του νέου ταξιδιωτικού γραφείου IOLE TRAVEL με παρουσία και στη Θεσσαλονίκη, μετά τον Λαγκαδά, πραγματοποιήθηκαν, παρουσία της ιδιοκτήτριας του Πέλας Ρεβενικιώτου και στελεχών της εταιρίας.

Ντέπυ Χιωτοπούλου (hiotopoulou@gmail.com)

Φωτογραφίες: Χαρά Φραντζανά

Τα εγκαίνια του νέου τους γραφείου IOLE TRAVEL στο κέντρο της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου ο ταξιδιωτικός πράκτορας Πέλα Ρεβενικιώτου και τα στελέχη της εταιρίας, τα οποία βρίσκονται επί της οδού Εγνατία 35, στον ημιώροφο (στάση Αντιγονιδών).

«Η ανάγκη του κόσμου μας οδήγησε για αυτήν μας την κίνηση. Μας έψαχναν και τώρα η ανάγκη έγινε πιο επιτακτική» δηλώνει στο Debbiestravel.gr η Πέλα Ρεβενικιώτου, ιδιοκτήτρια του IOLE TRAVEL, η οποία διατηρεί το ταξιδιωτικό γραφείο στον Λαγκαδά του νομού Θεσσαλονίκης, εδώ και 14 χρόνια, από το 2010.

Όπως η ίδια μας εξηγεί, το 2010 άνοιξε το τουριστικό γραφείο στον Λαγκαδά, «όταν δεν υπήρχε κανένα τουριστικό γραφείο στην περιοχή» προσθέτοντας ότι πλέον, οι ανάγκες την οδηγούν και στη Θεσσαλονίκη, απ’ όπου κατάγεται.

Η ‘ψαλίδα’ του πελατολογίου της ‘άνοιξε’, υπήρχε ενδιαφέρον από κόσμο που μένει στη Θεσσαλονίκη, από περιοχές της Καλαμαριάς, της Τούμπας κλπ., πολλοί εκ των οποίων συμμετέχουν και στις ημερήσιες εκδρομές που διοργανώνει το τουριστικό γραφείο κάθε Σαββατοκύριακο.

Μεγάλη απήχηση στις ημερήσιες εκδρομές

Κατά τη διάρκεια του covid, όταν εξακολουθούσαν τα μέτρα να είναι περιοριστικά αλλά υπήρχε η δυνατότητα για σύντομες εξορμήσεις, η κα. Ρεβενικιώτου έβαλε στο πρόγραμμα του ταξιδιωτικού γραφείου και κάποιες σύντομες ημερήσιες εξορμήσεις.

Αρχικά, οι εκδρομές είχαν φυσιολατρικό χαρακτήρα, λόγω και των πολλών περιορισμών. Στη συνέχεια, προστέθηκε μια μεγάλη γκάμα, όπου και μέσω προβολής στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, οι ημερήσιες εκδρομές άρχισαν να γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς.

«Τις ‘πειράξαμε’ και λίγο, έχουμε προσθέσει λίγο ιστορία, ένα food tour, ένα ήπιο περπάτημα» δηλώνει στο Debbiestravel.gr η κα. Ρεβενικιώτου εξηγώντας ότι παράλληλα έχει αλλάξει και το target group των πελατών της. Όπως επισημαίνεται, παλιά συμμετείχαν άνθρωποι ηλικίας 60 – 70 ετών. Στις μέρες μας ενδιαφέρουν έχουν και νεότερα άτομα, 30 – 40 ετών, που είτε δεν έχουν όχημα, είτε θέλουν να απολαύσουν την εκδρομή τους δίχως να έχουν κάποια έννοια (μετακίνησης, χιονιού κλπ.).

Ιδιαίτερα ταξίδια πολιτισμού και περιήγησης

Από χιονοδρομικά κέντρα μέχρι ιαματικά λουτρά, και από τα επιβλητικά Μετέωρα και γραφικούς ορεινούς οικισμούς μέχρι πόλεις των Βαλκανίων, περιλαμβάνονται στις ημερήσιες εκδρομές του IOLE TRAVEL.

«Δημιουργούμε ιδιαίτερα ταξίδια πολιτισμού και περιήγησης, γαστρονομικές εμπειρίες, περιπατητικές εξορμήσεις βοηθώντας κάθε ταξιδιώτη να γνωρίσει την ιστορία, τον πολιτισμό και τη φύση της Ελλάδας. Συνεργαζόμαστε στενά με ειδικούς που έχουν βαθιά γνώση στο αντικείμενό τους, είτε είναι ιστορία, αρχαιολογία, τέχνη ή γαστρονομία και έχουμε ένα ευρύ δίκτυο ντόπιων συνεργατών, προκειμένου να δημιουργήσουμε αυθεντικές εμπειρίες» δηλώνει στο Debbiestravel.gr η Πέλα Ρεβενικιώτου προσθέτοντας «με προσωπική έρευνα έχουμε καταγράψει περισσότερα από 5.000 ιδιαίτερα μέρη και δραστηριότητες στην Ελλάδα».

Και βεβαίως, το ταξιδιωτικό γραφείο IOLE TRAVEL δεν περιορίζεται μόνο στις ημερήσιες εκδρομές, αλλά και τις ημέρες των αργιών και όχι μόνο, διοργανώνει εκδρομές σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού, δίνοντας την ευκαιρία στον συμμετέχοντα για σύντομες αποδράσεις από την καθημερινότητα.  

*

-IOLE TRAVEL: Θεσσαλονίκη, Εγνατία 35 (ημιώροφος), τηλ. 2310 553147, info@ioletravel.gr. Λαγκαδάς, Δήμου Γεωργούδη 2, τηλ. 23940 20531.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα