Γεωργία – προτεινόμενος προορισμός από τη Vogue!

0
455
views

Κατέχει την 1η από τις 10 θέσεις προτεινόμενων ταξιδιωτικών προορισμών για το 2017, από το κορυφαίο, παγκοσμίως, περιοδικό Vogue. Κυρίες και κύριοι, καλώς ορίσατε στη Γεωργία!!

Της Ντέπυς Χιωτοπούλου (hiotopoulou@gmail.com)

dsc_0121-tiflida-cafe-bar

Καταφέρνει να βρίσκεται στους 10 τοπ ταξιδιωτικούς προορισμούς που προτείνει για το 2017 η δημοφιλέστατη περιοδική έκδοση της Vogue!

Η Γεωργία, μια χώρα καταπράσινη, η οποία διαθέτει πληθώρα μνημείων που συγκαταλέγονται στα Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO.

Στον γεωγραφικό χάρτη την εντοπίζουμε στον Καύκασο, ανατολικά βρέχεται από τη Μαύρη Θάλασσα, και συνορεύει βόρεια με τη Ρωσία, και νότια με την Τουρκία, την Αρμενία και το Αζερμπαϊτζάν.

Πρωτεύουσά της η Τιφλίδα, με τις δικές της, μοναδικές αποχρώσεις, η οποία, σύμφωνα με την Vogue, έχει αναδειχθεί ως ένα κομβικό σημείο για καλλιτέχνες, νέους δημιουργούς, μια σκηνή που αναδεικνύει τη γαστρονομία της αλλά και τον οίνο της.

Στα συν του τοπ προορισμού τα design ξενοδοχεία της Τιφλίδας, τα οποία αποτελούν βάση για εξερεύνηση των μουσικών και καλλιτεχνικών σκηνών της. Καινοτόμα εστιατόρια, δημιουργική γεωργιανή κουζίνα, ανέγγιχτα τοπία στα βουνά του Καύκασου, ένας προορισμός πρωτοπόρος, παρθένος και αυθεντικός.

*

Περισσότερα για τη Γεωργία διαβάστε εδώ, προσωπικές εμπειρίες στο πλαίσιο αποστολής στη χώρα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here