Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΠροσφορά και αγάπη από τα Ξενοδοχεία Χανδρή

Προσφορά και αγάπη από τα Ξενοδοχεία Χανδρή

Σειρά ενεργειών εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης υλοποίησαν την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων 2023 τα Ξενοδοχεία Χανδρή. Σε αναγνώριση των προσπαθειών του προσωπικού της, η εταιρεία, για μια ακόμη χρονιά, πραγματοποίησε σειρά από πράξεις προσφοράς και αγάπης.

Δώρα σε παιδικά ιδρύματα, δωροεπιταγές, ψυχαγωγικά προγράμματα ήταν κάποιες από τις πράξεις προσφοράς και αγάπης που υλοποίησαν για άλλη μια χρονιά, την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων 2023 τα Ξενοδοχεία Χανδρή.

Συγκεκριμένα, με την εκκίνηση της εορταστικής περιόδου έγινε το μοίρασμα της Χριστουγεννιάτικης γαλοπούλας, μαζί με τοπικά κρασιά, στους εργαζόμενους της εταιρίας ώστε οι εργαζόμενοι να απολαύσουν το Χριστουγεννιάτικο γεύμα με τους αγαπημένους τους. 

Επιπροσθέτως, έλαβε χώρα η παράδοση δωροεπιταγών, σημαντικού ποσού, γνωστής αλυσίδας καταστημάτων σούπερ μάρκετ, προς όλους τους εργαζόμενους της εταιρίας.

Πραγματοποιήθηκε και η Χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή, όπου οι εργαζόμενοι και οι οικογένειες τους, είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με ψυχαγωγικό διαδραστικό πρόγραμμα, αλλά και να λάβουν τα δώρα του Άη Βασίλη, που κατέφθασε στα ξενοδοχεία για να μοιράσει χαρά στους μικρούς του φίλους.

Ακόμη, τα Ξενοδοχεία Χανδρή, στο πλαίσιο των ενεργειών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, μοίρασαν δώρα σε παιδικά ιδρύματα.

*

-Για περισσότερα από 50 χρόνια, τα Ξενοδοχεία Χανδρή αποτελούν σταθερή αξία στις υπηρεσίες φιλοξενίας, καλωσορίζοντας τους επισκέπτες τους σε έναν μοναδικό συνδυασμό υψηλής αισθητικής και τεχνολογίας, διακριτικής πολυτέλειας και χαλάρωσης.

-Με πάθος για λεπτομέρεια και ιδιαίτερη προσοχή στις ανάγκες του κάθε επισκέπτη, το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας συμβάλλει όλα αυτά τα χρόνια στην επιτυχία και την ανάπτυξη του ομίλου Χανδρή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα