Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΚεντρική ΜακεδονίαΘεσσαλονίκηΝέος διευθυντής στο Thessaloniki Convention Bureau

Νέος διευθυντής στο Thessaloniki Convention Bureau

Νέος διευθυντής αναλαμβάνει το ‘τιμόνι’ του Thessaloniki Convention Bureau. Πρόκειται για τον Δημήτρη Γανίτη ο οποίος διαθέτει εξειδικευμένη εμπειρία και τεχνογνωσία.

Τη θέση του διευθυντή του Thessaloniki Convention Bureau, του φορέα που επικεντρώνεται στο συνεδριακό τουρισμό, αναλαμβάνει από σήμερα, Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024, ο Δημήτρης Γανίτης.

Διαθέτοντας εξειδικευμένη εμπειρία και τεχνογνωσία, ο Δημήτρης Γανίτης είναι συνεργάτης του Thessaloniki Convention Bureau τα τελευταία έξι (6) χρόνια. Διετέλεσε με επιτυχία Project Manager των τουριστικών και πολιτιστικών έργων που υλοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη σε συνεργασία με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και το Δήμο Θεσσαλονίκης και από το 2021 κατέχει τη θέση του Marketing & Communications Manager του Thessaloniki Convention Bureau. 

Επίσης, το 2023 εξελέγη Deputy chair στο ICCA (International Congress and Convention Association) Mediterranean Chapter.

Η θέση της Συμβούλου  

Στη θέση του διευθυντή διαδέχεται την Ελένη Σωτηρίου, η οποία παραμένει στο Thessaloniki Convention Bureau και αναλαμβάνει πλέον τη θέση της Συμβούλου. 

Ανάδειξη της Θεσσαλονίκης 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του TCB καλωσορίζει τον Δημήτρη Γανίτη στο νέο ρόλο που αναλαμβάνει και του εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο του, με απώτερο στόχο την περαιτέρω διείσδυση του προορισμού στις διεθνείς αγορές και την ανάδειξη και προώθηση των δυνατοτήτων της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής ως city-break προορισμού, αναψυχής, καθώς και προορισμού για συνέδρια και εταιρικές συναντήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα