Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024

You live it, once in your life!

«Το ζεις, μια φορά στη ζωή σου» λέει στο debbiestravel.gr ο Ορέστης Τσανγκ, παίκτης των «Μαχητών» του Survivor, που έζησε την εμπειρία επί 3 μήνες!

ΤΗΣ ΝΤΕΠΥΣ ΧΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ (hiotopoulou@gmail.com)

DSCN9368 Ο “Μαχητής” του Survivor Ορέστης Τσανγκ με την “μαχήτρια” της καθημερινότητας Ντέπυ Χιωτοπούλου

Να πω ψέματα, ότι τον ήξερα; Δεν τον ήξερα, μα αφού ΔΕΝ έβλεπα -και δε βλέπω- ‘Survivor’. Είδα ότι όλοι φωτογραφίζονταν μαζί του, σε ένα φιλανθρωπικό γκαλά, σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, και τότε λέω «κάποιος ΄ήρωας’ της τηλεόρασης θα είναι, δεν μπορεί».

Και κάπως έτσι, βρέθηκα να τα λέω με τον Ορέστη Τσανγκ, παίκτη των «Μαχητών» του Survivor, του παιχνιδιού που εξελίσσεται στη Δομινικανή Δημοκρατία – κοινώς Άγιος Δομήνικος- στην Καραϊβική.

Τρεις μήνες συμμετείχε στο δημοφιλέστατο παιχνίδι ο Ορέστης Τσανγκ, που από ότι ακούω, έχει καθηλώσει τους πάντες μπροστά στις τηλεοράσεις τους.

«Από μικρός ήμουν δραστήριος, της περιπέτειας, ήταν όνειρό μου, να συμμετάσχω» λέει στη φιλική κουβέντα που είχε μαζί μας, με το debbiestravel.gr, ο συμπαθέστατος Ορέστης Τσανγκ.

«Άκουσα για το παιχνίδι, τις συμμετοχές και έκανα αίτηση» λέει ο Ορέστης, ο ‘τυχερός’; που πήρε το εισιτήριο για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι.

Orestis

Το ηθικό δίδαγμα!

«Και τελικά, 3 μήνες συμμετοχής στο παιχνίδι, εκεί στον Άγιο Δομήνικο, τι έχεις να πεις;» ρωτώ τον Ορέστη Τσανγκ.

«Το ηθικό δίδαγμα είναι ότι είσαι μακριά από όλα, από την οικογένεια σου, την καθημερινότητά σου, δεν έχεις κινητό, τίποτα, καμία επαφή με τον έξω κόσμο, μάχεσαι, αγωνίζεσαι όλη μέρα, και στο τέλος της ημέρας έχεις ένα πιάτο φαΐ, και αυτό σε καλύπτει απόλυτα» λέει με δόση ικανοποίησης, με δόση σιγουριάς στο debbiestravel.gr ένας από τους «Μαχητές» ο Ορέστης Τσανγκ, που συμμετείχε στο δημοφιλέστατο παιχνίδι περί τους 3 μήνες’ όχι και λίγο!

Και εμείς… Survivors!

Και αν νομίζετε, ότι μόνο, εκεί, στο ‘Survivor’, οι παίκτες προσπαθούσαν να επιβιώσουν, εμείς, δηλαδή, εδώ, τι κάνουμε;

«Και εδώ, ο κόσμος κάνει τον δικό του αγώνα επιβίωσης» λέει στο debbiestravel.gr ο Ορέστης Τσανγκ.

Ο 28χρονος Ορέστης, γεννημένος στη Θεσσαλονίκη, από Κινέζους γονείς, που ήρθαν στην Ελλάδα να δουλέψουν.

Ελληνικά προϊόντα στην Κίνα!

Και αν οι γονείς του ήρθαν στην Ελλάδα για δουλειά, ο Ορέστης, έχοντας σπουδάσει γεωπόνος, θέλει να κάνει το αντίθετο’ να εξάγει ελληνικά προϊόντα στο εξωτερικό.

Ως νέος επιχειρηματίας, όπως ενημερώνει το debbiestravel.gr, έχει επιδοτηθεί από προγράμματα του ΕΣΠΑ,  και στόχο τους είναι η εξαγωγή ελληνικών αγροτικών προϊόντων στην Κίνα, στο κομμάτι της τυποποίησης και μεταποίησης.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία όποιον δρόμο κι αν ακολουθήσει!

*

-Ρωτήσαμε τον Ορέστη Τσανγκ σχετικά με τα ποσά που ακούσαμε ότι παίρνουν οι παίκτες. «Ο κίτρινος Τύπος για να πουλήσει, μπορεί να γράφει ότι θέλει’ σίγουρα δεν ήταν αυτά τα ποσά που λέγονται» απάντησε αφοπλιστικά στο debbiestravel.gr ο Ορέστης Τσανγκ!

-«Θα ξαναπήγαινες;» τον ρωτήσαμε, «σίγουρα, δεν θα είναι το ίδιο» είπε, και σίγουρα, όχι κάτι το πρωτόγνωρο, τόσο για τον ίδιο, αλλά και για όλους όσοι συμμετάσχουν σε κάποιο επόμενο – και αντίστοιχο- παιχνίδι!

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα