Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΚεντρική ΜακεδονίαΘεσσαλονίκη«Υγιή παιδιά, υγιής πλανήτης» από την WWF

«Υγιή παιδιά, υγιής πλανήτης» από την WWF

«Υγιή παιδιά, υγιής πλανήτης» είναι ο τίτλος της πανελλήνιας εκστρατείας της περιβαλλοντικής οργάνωσης WWF Ελλάς.

Η Θεσσαλονίκη αποτελεί τον πρώτο σταθμό της νέας πανελλήνιας εκστρατείας της περιβαλλοντικής οργάνωσης WWF Ελλάς, στόχος της οποίας είναι η ευαισθητοποίηση παιδιών, γονέων και εκπαιδευτικών σε θέματα διατροφής.

Έτσι, από σήμερα, Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, έως την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης (Βασ. Γεωργίου Α΄ 1) παρουσιάζεται η διαδραστική κινητή έκθεση, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους να κατανοήσουν τη σημασία της υγιεινής διατροφής και τη σύνδεσή της με τη προστασία του περιβάλλοντος.

Το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

-2 έως 6 Οκτωβρίου – Αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης»: 08.45 έως 13.00 / Έκθεση ανοικτή μόνο για σχολεία – 17.00 έως 21.00 – Έκθεση ανοικτή για το ευρύτερο κοινό.

-7 και 8 Οκτωβρίου – Αίθουσα Νερού: έως 14.00 και  17.00 έως 21.00 – Έκθεση ανοικτή για το ευρύτερο κοινό.

*

-Η έκθεση θα πλαισιωθεί από επισκέψεις σχολείων και ιδιωτών καθώς και από έξι θεματικά περίπτερα. Η έκθεση αποτελεί συνδιοργάνωση του δήμου Θεσσαλονίκης με την WWF Ελλάς.

-Η περιβαλλοντική οργάνωση WWF Ελλάς αποτελεί το ελληνικό τμήμα του παγκόσμιου δικτύου του WWF (World Wide Fund for Nature). Βασική αποστολή της είναι να διατηρήσει την πλούσια βιοποικιλότητα της χώρας, να συμβάλλει στη μείωση του ανθρώπινου αποτυπώματος μέσω βιώσιμων λύσεων και να αποτρέψει την υποβάθμιση του περιβάλλοντος, με στόχο την αρμονική συνύπαρξη ανθρώπου και φύσης.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα