Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024

Pink Cocktail – Sail for Pink

Ο συννεφιασμένος, ενίοτε και βροχερός, ωστόσο, ιδιαίτερα ζεστός καιρός, στη Θεσσαλονίκη, δεν πτοεί τον Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Θεσσαλονίκης και όλη την υπόλοιπη ομάδα για το αποψινό Pink Cocktail party αλλά κυρίως για το αυριανό Sail for Pink!

«Ελάτε να κινήσουμε γη και θάλασσα» είναι το σύνθημα του φετινού 6ου Sail for Pink, που διεξάγεται, αύριο, στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, με περισσότερες από 6.000 συμμετοχές.

Το πρόγραμμα

Σ’ ότι αφορά το πρόγραμμα της αυριανής μέρας, Κυριακή 6 Μαΐου, στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, μεταξύ 09.00 – 14.00, θα πραγματοποιηθεί το 6ο Sail for Pink.

Συγκεκριμένα, στις 10 το πρωί, θα έχει τρέξιμο 6 χλμ. με εκκίνηση από  το άγαλμα Μεγ. Αλεξάνδρου, κατεύθυνση το Μέγαρο Μουσικής και τερματισμό πίσω στο άγαλμα Μεγ. Αλεξάνδρου.

Την Κυριακή 6 Μαΐου πραγματοποιείται το 6ο Sail For Pink στην παραλία της Θεσσαλονίκης!

Παράλληλες δράσεις και δρώμενα θα έχει μεταξύ 11.00 – 12.00 στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, με δράσεις για παιδιά, ζούμπα, αλματάκια ζωής, μηνύματα ελπίδας κ.ά.

Στις 12 το μεσημέρι θα ξεκινήσει η «Πορεία Ελπίδας» Περπάτημα, με πορεία 3 χλμ., εκκίνηση από το άγαλμα Μεγ. Αλεξάνδρου και τερματισμό στο Μέγαρο Μουσικής.

Στον τερματισμό θα υπάρχει καμβάς ευχών καθώς και εξοπλισμένο περίπτερο όπου θα μπορείτε να κουρευτείτε και να χαρίσετε την κοτσίδα σας!

Μεταξύ των Χορηγών Επικοινωνίας στο 6ο Sail for Pink είναι και το Debbiestravel.gr.

*

-Απόψε, θα πραγματοποιηθεί το Pink Cocktail Party, μεταξύ 19.00 – 22.00, στο Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης (Θεμ. Σοφούλη 112).

Απόψε στο Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης το Pink Cocktail Party

-Το 6ο Sail for Pink διοργανώνεται, αύριο, Κυριακή 6 Μαΐου, στην παραλία της Θεσσαλονίκης, από το Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Θεσσαλονίκης.

-Την εκστρατεία SAIL FOR PINK  στηρίζουν φορείς της πόλης, ιστιοπλοϊκοί όμιλοι και σχολές ιστιοπλοΐας,  χορηγοί και  χορηγοί επικοινωνίας καθώς και πολλοί εθελοντές.

-Η εκκίνηση της «ΠΟΡΕΙΑΣ ΕΛΠΙΔΑΣ» Περπάτημα θα γίνει υπό τους ήχους των  Batala Salonica.

– Με τα έσοδα της εκστρατείας στηρίζονται σημαντικές δράσεις και Προγράμματα του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» Νομού Θεσσαλονίκης.

-Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 6 ευρώ.

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα