Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου, 2025
ΑρχικήΚεντρική ΜακεδονίαΘεσσαλονίκηHyatt Regency Thessaloniki: Βραδιά γαστρονομίας με δυο κορυφαίους σεφ

Hyatt Regency Thessaloniki: Βραδιά γαστρονομίας με δυο κορυφαίους σεφ

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη έμπνευση, δημιουργικότητα και αγάπη για τις ελληνικές γεύσεις θα πραγματοποιηθεί στο εστιατόριο Αμβροσία του Hyatt Regency Thessaloniki.

ΝΤ.Χ. (hiotopoulou@gmail.com)

Δυο κορυφαίοι σεφ, ο Απόστολος Αλτάνης, Executive Chef του Hyatt Regency Thessaloniki, και ο Άνταμ Κοντοβά με συνεργασίες σε εστιατόρια με αστέρια Michelin, ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν ένα εξαιρετικό μενού!

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2025, στις 21:00, στο εστιατόριο Αμβροσία του Hyatt Regency Thessaloniki θα πραγματοποιηθεί το Gastronomy Gala, σε συνεργασία με την Estrella.

Το εστιατόριο Αμβροσία, γνωστό για τη δημιουργική του προσέγγιση στη σύγχρονη ελληνική κουζίνα, είναι το ιδανικό σκηνικό για τη συνεργασία των δυο κορυφαίων σεφ. Το ειδικά σχεδιασμένο μενού υπόσχεται να αναδείξει την ελληνική κουζίνα μέσα από φρέσκες, καινοτόμες γεύσεις, προσφέροντας μια εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη.

Ο Executive Chef Απόστολος Αλτάνης θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον διακεκριμένο σεφ Άνταμ Κοντοβά για να δημιουργήσουν ένα μενού που θα μείνει αξέχαστο!

Ο Executive Chef Hyatt Regency Thessaloniki Απόστολος Αλτάνης

Σημειώνεται ότι ο σεφ Άνταμ Κοντοβάς είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους και καινοτόμους σεφ της γενιάς του. Γνωστός για τη μοναδική του ικανότητα να παντρεύει τις παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις με σύγχρονες τεχνικές, έχει συνεργαστεί με κορυφαία εστιατόρια, όπως το βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin Sea Grill στις Βρυξέλλες. Με αναγνωρίσεις όπως το βραβείο του Καλύτερου Νέου Σεφ από το FNL.

Menu degustation

Welcome

Τόνος τάρε, εσπεριδοειδή, αμάρυνθος (Tuna, tare, citrus kosho, amaranth)

Τηγανητό μπάομπαν, καπνιστό χέλι, θόγαλο, χαβιάρι (Fried bao bun, smoked eel, crème fraiche, caviar)

Κροκέτα με πατάτα, πικάντικο τσορίθο, αντζούγια (Croquette, spicy chorizo, smoked mussels, anchovy)

1ο πιάτο

Χτένια, καπνιστά μύδια, σάλτσα αμυγδάλου, αυγοτάραχο (Scallops, king crab, ajo blanco, bottarga)

2ο πιάτο

Ταρτάρ μόσχου και βασιλικό καβούρι, μπριός, ΧΟ σάλτσα, μαύρη τρούφα (Beed tartar, king crab, brioche, XO sauce, black truffle)

3ο πιάτο

Γαρίδες καραμπινιέρο στα κάρβουνα EXM ΒΒQ, φιστίκι, αβοκάντο, μπίσκ (Carabiniero prawns on the charcoal, EXM BBQ, peanut, avocado, bisque)

4ο πιάτο

Φιλέτο μπλακ άνγκους, παλαιωμένη γραβιέρα, καμένη σελινόριζα, παστράμι ουαγκιού (Black Angus fillet, aged gruyere, burned celery root, wagyu pastrami)

5ο πιάτο

Σορμπέ από βότανα, πίκλες από κουφοξυλιά (Herbal sorbet, elderflower pickles)

6ο πιάτο

Καραμελωμένη λευκή σοκολάτα, ψητά μήλα, μίσο, τηγανητό ρύζι (Caramelized white chocolate, roasted apples, miso, fried rice).

*

-Κρατήσεις: Για να εξασφαλίσετε τη θέση σας σε αυτήν τη γαστρονομική βραδιά, επικοινωνήστε στο 2310 401411.

-Κάθε μήνα ένα Gastronomy Gala σας ταξιδεύει: Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2025, Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2025, Σάββατο 29 Μαρτίου 2025, Σάββατο 31 Μαΐου 2025.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα