Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Έρχεται ο Αστερόκοσμος!

Με θεματικά εργαστήρια και διαδραστικά παιχνίδια, δυο παγοδρόμια και 16 παιχνίδια λούνα παρκ, ο Αστερόκοσμος ετοιμάζεται να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους!

ΝΤ. Χ. (hiotopoulou@gmail.com)

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου ανοίγει τις πύλες του ο Αστερόκοσμος και επί ένα μήνα, θα υποδέχεται μικρούς και μεγάλους, στον μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων, στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ – Helexpo και συγκεκριμένα στα Περίπτερα 13,14,15.

Σε 23.000 τ.μ. βρίσκονται συγκεντρωμένα θεματικά εργαστήρια, διαδραστικά παιχνίδια και ένα πλούσιο Fun Park με 16 παιχνίδια λούνα παρκ καθώς και δύο στεγασμένα παγοδρόμια.

Θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις, παιχνίδια, επιδείξεις αγωνισμάτων και ακροβατικών, face painting, συναυλίες κτλ., συνθέτουν, μεταξύ άλλων, το ιδιαίτερα πλούσιο πρόγραμμα του φετινού Αστερόκοσμου.

Ανθρώπινο αστέρι με 1.000 Άγιους Βασίληδες!

Κεντρική και κορυφαία εκδήλωση θα αποτελέσει το απόγευμα της ημέρας των εγκαινίων, δηλαδή, το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, η δημιουργία του πιο μεγάλου ανθρώπινου αστεριού με πάνω από 1.000 Άγιους Βασίληδες.

Να σημειωθεί ότι στη δράση αυτή, που θα πραγματοποιηθεί στην Πύλη Τόξο από την πλευρά της ΧΑΝΘ, θα μπορούν να συμμετάσχουν όλοι.

Αστερόκοσμος, το κορυφαίο χριστουγεννιάτικο γεγονός

«Ο Αστερόκοσμος έχει καθιερωθεί, κατά τη γνώμη μας, ως το κορυφαίο χριστουγεννιάτικο γεγονός της Θεσσαλονίκης» ανέφερε ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo, Τάσος Τζήκας, κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου.

Επιπρόσθετα, επισήμανε ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός με τις υπόλοιπες εκδηλώσεις του δήμου Θεσσαλονίκης και της πόλης γενικότερα, και πως ο Αστερόκοσμος λειτουργεί συμπληρωματικά με τις υπόλοιπες χριστουγεννιάτικες δράσεις της Θεσσαλονίκης, κρατώντας όμως έναν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο Άγιος Βασίλης θα υποδέχεται στον Αστερόκοσμο καθημερινά μικρούς και μεγάλους!

150.000 επισκέπτες

Από την πλευρά του ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής της ΔΕΘ-Helexpo, Αλέξης Τσαξιρλής, υπογράμμισε πως ο Αστερόκοσμος ήταν το πρώτο θεματικό πάρκο της εταιρείας και συνεχίζει να βρίσκεται σε ανοδική πορεία (σ.σ. ξεκίνησε με διαφορετική μορφή το 2010 ενώ από το 2013 έχει τη μορφή του Αστερόκοσμου).

Σ’ ότι αφορά την επισκεψιμότητα, ο κ. Τσαξιρλής, επισήμανε ότι σύμφωνα με εκτιμήσεις θα υπάρχει μια επισκεψιμότητα των 150.000 επισκεπτών.

Από δεξιά, Τάσος Τζήκας (πρόεδρος ΔΕΘ – Helexpo), Ελπίδα Δεστούνη του Magic Park, Αλέξης Τσαξιρλής (αναπληρωτής γενικός διευθυντής ΔΕΘ-Helexpo)

 *

-Ο Αστερόκοσμος ξεκινάει το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει έως τις 7 Ιανουαρίου 2018. Διοργανώνεται από το Magic Park και αναπτύσσεται στα Περίπτερα 13, 14 και 15 της ΔΕΘ – Helexpo με όλα τα παιχνίδια και τις δράσεις να βρίσκονται σε στεγασμένο χώρο, προστατεύοντας έτσι τους επισκέπτες από απρόβλεπτες καιρικές συνθήκες.

– Το εισιτήριο για τον Αστερόκοσμο κοστίζει 7 ευρώ, συμπεριλαμβάνοντας απεριόριστη πρόσβαση σε όλα τα παιχνίδια και τις εκδηλώσεις του.

-Σε κάθε πενταμελή οικογένεια το ένα μέλος της θα έχει δωρεάν είσοδο. Για τα ΑΜΕΑ και τα παιδιά κάτω του ενός μέτρου η είσοδος είναι δωρεάν.

-Παράλληλα, προσφέρεται και δωρεάν πάρκινγκ με είσοδο των οχημάτων από την Πύλη Εμπορίου.

-Το ωράριο λειτουργίας του Αστερόκοσμου έχει ως εξής: Καθημερινές 11/12-22/12 17:00 με 22:00, Σαββατοκύριακα 11:00 με 22:00 και από 23/12-7/1 11:00 με 22:00.

-Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.asterocosmos.gr.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα