Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΚεντρική ΜακεδονίαΘεσσαλονίκη30o Money Show: Περισσότερες από 100 εκδηλώσεις

30o Money Show: Περισσότερες από 100 εκδηλώσεις

Για 30η φορά πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη, το επιχειρηματικό οικονομικό Πολυσυνέδριο Money Show, που διοργανώνεται από το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο.

Με την παρουσία του συνόλου σχεδόν των παραγωγικών φορέων της Θεσσαλονίκης, αλλά και της επιχειρηματικής κοινότητας θα πραγματοποιηθεί για 30η φορά το επιχειρηματικό οικονομικό Πολυσυνέδριο Money Show.

Το Money Show θα πραγματοποιηθεί, Παρασκευή 12 – Κυριακή 14 Απριλίου, στις αίθουσες του ξενοδοχείου Hyatt Regency της Θεσσαλονίκης, και διοργανώνεται από το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο και την Excess Advertising.

Κεντρικός στόχος του Money Show είναι η δημιουργία ενός υγιούς επιχειρηματικού περιβάλλοντος μέσα από την ουσιαστική σύμπραξη των κρατικών φορέων, των εδραιωμένων αλλά και των νέων αναπτυσσομένων επιχειρήσεων, ώστε να προαχθεί και να επιταχυνθεί ο παράγοντας καινοτομία επιτρέποντας την ανάδειξη νέων κλάδων και αγορών.

Πάνω από 100 εκδηλώσεις

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου, Παρασκευή 12 – Κυριακή 14 Απριλίου, θα πραγματοποιηθούν περισσότερες από 100 εκδηλώσεις, κατά τη διάρκεια των οποίων θα συζητηθούν τα εργαλεία που μπορούν να βοηθήσουν την ελληνική οικονομία να εξέλθει από τη μακρά περίοδο κρίσης.

Στο πλαίσιο του 30ο Money Show θα πραγματοποιηθούν συνέδρια, παρουσιάσεις και συζητήσεις γύρω από θέματα που πιστεύεται ότι μπορούν να δώσουν ώθηση στην οικονομία της χώρας.

Τομείς

Οι κύριοι τομείς που θα προβληθούν στο φετινό Money Show είναι: Τεχνολογίες, Γεωργία και Αγροδιατροφική, Ενέργεια και Περιβάλλον, Υποδομές, Τουρισμός  & Πολιτισμός, Χρηματοοικονομικά εργαλεία για τις επιχειρήσεις, ενώ θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην μελλοντική εξέλιξη της Θεσσαλονίκης ως Μητροπολιτική Περιοχή.

Υπολογίζεται, ότι οι επισκέπτες στην φετινή διοργάνωση θα ξεπεράσουν τους 10.000.

*

-Συνέντευξη Τύπου θα δοθεί για την παρουσίαση του 30ου Πολυσυνεδρίου «Money Show», αύριο, Τρίτη 9 Απρίλιου, την οποία διοργανώνει το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο της Θεσσαλονίκης. Η συνέντευξη Τύπου θα δοθεί στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης ΕΒΕΘ (Τσιμισκή 29, 2ος όροφος).

-Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, παρέμβαση θα πραγματοποιήσουν εκπρόσωποι των φορέων, που είναι συνδιοργανωτές στα κεντρικά συνέδρια του Money Show: Ε.Β.Ε.Θ., Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Δήμος Θεσσαλονίκης, Βιοτεχνικό Επιμελητήριο, Επαγγελματικό Επιμελητήριο, Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης, ΚΕΠΑ – ΑΝΕΜ, Διεθνής Διαφάνεια Ελλάς, EULER HERMES HELLAS AE, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, ο τραπεζικός χορηγός EUROBANK.

-Εκδήλωση με τίτλο «Οπτικοακουστικές παραγωγές στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: Ευκαιρίες και προκλήσεις» διοργανώνει το Film Office της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο του Money Show 2019. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Απριλίου, και ώρα 14:00-16:00, στην αίθουσα Ballroom III του Hyatt Regency. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα παρουσιαστούν οι προοπτικές του Film Office της ΠΚΜ, τα χρηματοδοτικά εργαλεία στον κλάδο των οπτικοακουστικών παραγωγών καθώς και οι επενδύσεις σε οπτικοακουστικές παραγωγές στην Κεντρική Μακεδονία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα