Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΗπειρωτική ΕλλάδαΚεντρική ΜακεδονίαΗ Θεσσαλονίκη "ταξιδεύει" στο Ισραήλ

Η Θεσσαλονίκη “ταξιδεύει” στο Ισραήλ

Εντυπος ταξιδιωτικός οδηγός τσέπης της Θεσσαλονίκης, χάρτης της πόλης και του νομού κι ένα περιοδικό με αφιέρωμα στην περιοχή, κυκλοφόρησε πρόσφατα στα εβραϊκά.

Η έντυπη έκδοση προέρχεται από την εκδοτική ομάδα Eretz, με έδρα το Τελ Αβίβ, και είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορεί ταξιδιωτικός οδηγός της Θεσσαλονίκης στα εβραϊκά, απευθυνόμενος στους χιλιάδες Ισραηλινούς που επισκέπτονται κάθε χρόνο την πόλη. Πρόκειται για το αποτέλεσμα μιας πολύμηνης συστηματικής και οργανωμένης προσπάθειας.

Eίχε ξεκινήσει από τις αρχές του περασμένου καλοκαιριού όταν τα μέλη της, στο πλαίσιο fam trip που διοργάνωσε ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το γραφείο ΕΟΤ Ισραήλ, επισκέφθηκαν την πόλη, ακολούθησαν τις εβραϊκές και τις υπόλοιπες τουριστικές διαδρομές, συγκέντρωσαν το υλικό για την έκδοση του συγκεκριμένου οδηγού, του χάρτη και του περιοδικού Metropolis με αφιέρωμα στη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία.
Να σημειωθεί ότι η εκδοτική ομάδα Eretz που δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στην ανάδειξη της ομορφιάς και των τουριστικών υποδομών της Ελλάδας, έχει εκδώσει στο παρελθόν και άλλους έντυπους ταξιδιωτικούς οδηγούς τσέπης για την Αθήνα, την Κρήτη, τα Μετέωρα και Βόλο-Πήλιο- Νότια Μαγνησία.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα