Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚεντρική ΜακεδονίαΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκη: Αποχώρηση στελεχών και νέο ταξιδιωτικό πρακτορείο

Θεσσαλονίκη: Αποχώρηση στελεχών και νέο ταξιδιωτικό πρακτορείο

Ένα νέο ταξιδιωτικό γραφείο ετοιμάζεται να ανοίξει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, από έμπειρα στελέχη στο χώρο.

ΝΤ.Χ. (hiotopoulou@gmail.com)

Μπορεί η υγειονομική κρίση και τώρα η ανθρωπιστική να βρίσκονται σε εξέλιξη και να έχουν λυγίσει την παγκόσμια οικονομία, μαζί και τον τουρισμό, ωστόσο κάποιοι ανήσυχοι δεν πτοούνται και προχωρούν στο επόμενο βήμα τους.

Ένα νέο ταξιδιωτικό γραφείο ετοιμάζεται να λειτουργήσει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, από νέους ανθρώπους με πολυετή εμπειρία ωστόσο στον χώρο της διοργάνωσης ταξιδίων.

Όπως πληροφορείται το Debbiestravel.gr, αποχωρούν  από τον ταξιδιωτικό οργανισμό Athos Hellas, δυο βασικά στελέχη, ο Βελισσάριος Χωρινός και ο Σάββας Βαρικιάν, και μαζί με τον Πασχάλη Γιάμαλη στήνουν μια νέα επιχείρηση, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία της λίγο μετά το Πάσχα.

Βελισσάριος Χωρινός (αριστερά), Σάββας Βαρικιάν (δεξιά)

«Παρά τη δύσκολη συγκυρία, τολμάμε, γιατί πιστεύουμε ότι υπάρχει περιθώριο για τη δημιουργία ενός ταξιδιωτικού γραφείου, πρωτοπόρου στην πόλη» αναφέρουν στο Debbiestravel.gr.

Μαζί τους θα ξεκινήσουν το νέο τους ‘ταξίδι’ αρκετά στελέχη από τον ταξιδιωτικό οργανισμό, από διάφορα τμήματα όπως για τις σχολικές εκδρομές, τα εξωτικά ταξίδια, την οργάνωση εκδρομών κτλ.

Υπενθυμίζεται ότι ο ταξιδιωτικός οργανισμός Athos Hellas είχε περάσει στους Χρήστο Παπαδόπουλο, Χρήστο Φυντικάκη, Βελισσάριο Χωρινό και Βασίλη Βασιλείου Σεπτέμβριο του 2008.

Εν έτη 2022 το Athos Hellas παραμένει στους Χρήστο Παπαδόπουλο και Χρήστο Φυντικάκη.

Στιγμιότυπο από καπή βασιλόπιτας του Athos Hellas. Από αριστερά Βελισσάριος Χωρινός, Χρήστος Φυντικάκης, Σάββας Βαρικιάν Χρήστος Παπαδόπουλος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα