Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΚεντρική ΜακεδονίαΧαλκιδικήΤο Σχολείο Τουρισμού On Tour ταξιδεύει Χαλκιδική

Το Σχολείο Τουρισμού On Tour ταξιδεύει Χαλκιδική

Νέες γνώσεις, ιδέες και δεξιότητες θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν, δωρεάν, 300 συμμετέχοντες, στο πλαίσιο του Σχολείου Τουρισμού On Tour.

Το Σχολείο Τουρισμού On Tour, αφού, έχει ήδη επισκεφτεί τέσσερις προορισμούς (Πόρος, Πιερία, Β. Σποράδες και Χίος) και έχουν συμμετάσχει περίπου 670 άτομα, κάνει στάση και στην Χαλκιδική.

Συγκεκριμένα, στις 10 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Ιερισσού, και στις 12 Οκτωβρίου στην Ποτίδαια της Κασσάνδρας στο «Pomegranate Wellness Spa Hotel».

Τι είναι όμως το Σχολείο Τουρισμού OnTour; Πρόκειται για μία εκπαιδευτική, μη κερδοσκοπική δράση, η οποία γεννήθηκε από τη σύμπραξη του Ινστιτούτου του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ) και του ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ.

Στόχος του Σχολείου είναι να «εξοπλίσει» τους επαγγελματίες του τουρισμού με νέες γνώσεις, ιδέες και δεξιότητες.

Κατά τη διάρκεια του διημέρου, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εξειδικευμένους ομιλητές, οι οποίοι θα προσφέρουν σημαντικές γνώσεις μέσα από διαδραστικές εισηγήσεις σε τουριστικά θέματα.

*

-Το Σχολείο Τουρισμού OnTour ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, έχει στόχο να φέρει κοντά την τοπική κοινωνία και να ενισχύσει την υλοποίηση συνεργιών, αναδεικνύοντας τις αξίες του εθελοντισμού και του συναγωνισμού. Απευθύνεται σε όλους που άμεσα ή έμμεσα, απασχολούνται και επηρεάζουν το τουριστικό προϊόν και τις υπηρεσίες της Χαλκιδικής, καθώς και της ευρύτερης περιοχής.

-Το Σχολείο Τουρισμού OnTour  θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν έως και 300 συμμετέχοντες, οι οποίοι, θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης από το διεθνές πανεπιστήμιο, με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

-Τη διοργάνωση του Σχολείου Τουρισμού OnTour ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, έχει αναλάβει ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής, μέσω του τοπικού εκπροσώπου του, Γρηγόρη Τάσιου, Α’ αντιπροέδρου του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής, και της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής.

Το Σχολείο Τουρισμού OnTour XΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, τελεί υπό την ακαδημαϊκή αιγίδα του Διεθνούς Ελληνικού Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

-Οι συμμετέχοντες της δεύτερης μέρας (12 Οκτωβρίου) του Σχολείου Τουρισμού OnTour ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, θα έχουν την δυνατότητα να μετακινηθούν δωρεάν, με λεωφορεία, από και προς τις περιοχές της Κασσανδρείας και της Νικήτης.

-Οι αιτήσεις του Σχολείου Τουρισμού ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ είναι ανοιχτές για: Συμμετέχοντες – Όλους όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το Σχολείο και Εθελοντές  – Κατοίκους της περιοχής οι οποίοι θέλουν να προσφέρουν εθελοντική εργασία στην διοργάνωση.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα