Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΚεντρική ΜακεδονίαΘεσσαλονίκη5άστερη άφιξη στη Θεσσαλονίκη!

5άστερη άφιξη στη Θεσσαλονίκη!

Εμπειρία, value for money, επαγγελματισμός είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας μιας ξενοδοχειακής μονάδας!

ΤΗΣ ΝΤΕΠΥΣ ΧΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ (hiotopoulou@gmail.com)

Lazart

Η τοποθεσία της βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι, με τα θετικά της και τα αρνητικά της. Η επιτυχία είναι να μετατρέψεις τα αρνητικά σε θετικά!

Αναφερόμαστε στη νέα 5άστερη ξενοδοχειακή άφιξη της Θεσσαλονίκης, το Lazart Hotel, πρώην Les Lazaristes, επί της οδού Κολοκοτρώνη 16, στη Σταυρούπολη, ακριβώς δίπλα στη Μονή Λαζαριστών, γνωστή, μεταξύ άλλων, για τα πολύ αξιόλογα πολιτιστικά της δρώμενα.

Πολύ πρόσφατα το ξενοδοχείο έχει περάσει στα χέρια της Zeus International, της εταιρίας Management & Consulting (μάνατζμεντ και συμβουλευτική), η οποία διαχειρίζεται 13 συνολικά ξενοδοχεία στην Ελλάδα, την Κύπρο και τα Βαλκάνια.

Συγκεκριμένα, η Zeus International, πρόεδρος της οποίας είναι ο Χάρης Σιγανός, έχει στρατηγική συνεργασία με τον αμερικανικό ξενοδοχειακό όμιλο Wyndham, για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του στην ελληνική αγορά και όχι μόνο.

Αυτό και μόνο φέρει νέα δεδομένα για την πόλη της Θεσσαλονίκης, που μπορεί, τη συγκεκριμένη στιγμή το Lazart Hotel, να μην έχει την ‘ταμπέλα’ της Wyndham, ωστόσο η πελατεία της Zeus International, μεγάλο ποσοστό της οποίας είναι επαναλαμβανόμενοι πελάτες, ανεβάζει το πρεστίζ τόσο του ξενοδοχείου όσο και της πόλης.

Είναι το σωστό timing για αυτήν τη νέα επένδυση της εταιρίας στη Θεσσαλονίκη, αναφέρουν έγκυρες πηγές στο debbiestravel.gr.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, θα ‘ανοίξουν’ και νέες αγορές’ μεταξύ άλλων, οι Βαλκάνιοι θα τοποθετήσουν τη Θεσσαλονίκη στις αποδράσεις τους ως city break προορισμό, με περισσότερες από 1 και μισή διανυχτερεύσεις, που ισχύει σήμερα.

DSCN9469

Πολιτισμός, συνέδρια, εκδηλώσεις

Το 5άστερο Lazart Hotel μπαίνει δυναμικά στο ξενοδοχειακό τοπίο της Θεσσαλονίκης, και στόχος του, μεταξύ άλλων, είναι η σύνδεση του ξενοδοχείου με τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης, με συνέδρια, με κάθε είδους εκδηλώσεις κ.ά.

Η Θεσσαλονίκη επαναπροσδιορίζεται, η Θεσσαλονίκη πρέπει να εκμεταλλευτεί όλο της τον πλούτο, τις πολλαπλές της δυνατότητες, και τότε θα φέρει τα μέγιστα αποτελέσματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Lazart Hotel έχουν δημιουργηθεί και νέες θέσεις εργασίας’ στο ξενοδοχείο απασχολούνται περί τα 50 άτομα προσωπικό.

Το debbiestravel.gr εύχεται καλή επιτυχία, καλές δουλειές αλλά και ποιοτικότερους τουρίστες στην πόλη!

Lazart hotel proedroi Από αριστερά: Νόπη Σαββίδου (γενική διευθύντρια LAZART HOTEL), Χάρης Σιγανός (πρόεδρος ZEUS INTERNATIONAL), Ντέπυ Χιωτοπούλου (Debbiestravel), Ιορδάνης Αϊβάζης (πρόεδρος HC LEASING), Γιώργος Μαργαρίτης (γενικός διευθυντής WYNDHAM GRAND ATHENS), Γιώργος Πολίτης (Risk & Permanent Control Manager HC LEASING)

*

-Την Τετάρτη 5 Ιουλίου έγινε ο αγιασμός στο Lazart Hotel, παρουσία του πρόεδρου της Zeus International , Χάρη Σιγανού, του προέδρου της ιδιοκτήτριας εταιρίας του ακινήτου Hellas Capital Leasing, Ιορδάνη Αϊβάζη, και στελεχών των δυο εταιριών. Τα επίσημα εγκαίνια του ξενοδοχείου θα πραγματοποιηθούν το Σεπτέμβριο, μετά τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

 

– Από 1η Δεκεμβρίου 2016 στο κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία Καραϊσκάκη, λειτουργεί το Wyndham Grand Athens (πρώην Athens Imperial της διαχειρίστριας εταιρίας Grecotel), καθώς επίσης και στο Λουτράκι Κορινθίας το Wyndham Loutraki Poseidon Resort και το Ramada Loutraki Poseidon Resort.

-Άλλες δυο ξενοδοχειακές μονάδες με το μάνατζμεντ της Zeus International θα λειτουργήσουν από τις αρχές της νέας χρονιάς’ μια στην περιοχή Βραυρώνα και μια στην περιοχή Μάτι.

-Η Zeus International έχει το μάνατζμεντ, επίσης και σε ξενοδοχείο στην Πάφο της Κύπρου καθώς και επίσης και ξενοδοχεία στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας. Άλλο ένα -αυτή τη φορά- city hotel, ετοιμάζεται να διαχειριστεί η Zeus International στην Κύπρο.

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα