Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΤαξιδιωτικά ΝέαHellenic Train: Ο ‘Daniel’ βάζει φρένο στα τρένα

Hellenic Train: Ο ‘Daniel’ βάζει φρένο στα τρένα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που ακούει στο όνομα ‘Daniel’ μόλις ανακοίνωσε η Hellenic Train.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας, λόγω των προβλέψεων για επιμονή και επιδείνωση των ισχυρών καιρικών φαινομένων,  διακόπτεται η σιδηροδρομική κυκλοφορία μεταξύ Λειανοκλαδίου – Λάρισας.

Αυτό πρακτικά σημαίνει, ότι ιι αμαξοστοιχίες από την Αθήνα (54 & 56) θα έχουν τελικό προορισμό το Λειανοκλάδι και στη συνέχεια θα επιστρέψουν στην Αθήνα. Αντίστοιχα, οι αμαξοστοιχίες από τη Θεσσαλονίκη (55 & 57) θα έχουν τελικό προορισμό τη Λάρισα και στη συνέχεια θα επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη

Το τμήμα Λειανοκλάδι – Λάρισα – Λειανοκλάδι ΔΕΝ θα εξυπηρετηθεί με λεωφορεία

Διακοπή από τις 3 το μεσημέρι

Η διακοπή  της σιδηροδρομικής κυκλοφορίας μεταξύ Λειανοκλαδίου – Λάρισας, και των περιορισμών στις μετακινήσεις στην Εθνική Οδό (διακοπή κυκλοφορίας στο ύψος της Λάρισας), για τις αμαξοστοιχίες Intercity ξεκινάει από τις 15:00 σήμερα (Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου) και μέχρι νεωτέρας.

Η κυκλοφορία θα είναι ως εξής: 

Οι αμαξοστοιχίες από την Αθήνα (54 & 56) θα έχουν τελικό προορισμό το Λειανοκλάδι και στη συνέχεια θα επιστρέψουν στην Αθήνα.

Αντίστοιχα, οι αμαξοστοιχίες από τη Θεσσαλονίκη (55 & 57) θα έχουν τελικό προορισμό τη Λάρισα και στη συνέχεια θα επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη. 

Το τμήμα Λειανοκλάδι – Λάρισα – Λειανοκλάδι ΔΕΝ θα εξυπηρετηθεί με λεωφορεία. 

Η ασφάλεια αποτελεί προτεραιότητα…

Όπως αναφέρει η Hellenic Train στην ανακοίνωσή της «Παρακολουθούμε το φαινόμενο και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο οδικό δίκτυο, όπως ανακοινώνονται από τις αρμόδιες αρχές, και θα επανέλθουμε με νεότερη ανακοίνωση. 

Ευχαριστούμε το επιβατικό κοινό για την κατανόηση. Η ασφάλεια αποτελεί προτεραιότητα.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

Ταξιδεύοντας με τρένο στην… Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα