Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚεντρική ΜακεδονίαΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκη: Κρουαζιέρα στο Αιγαίο με ειδυλλιακές και εκλεκτές εικόνες

Θεσσαλονίκη: Κρουαζιέρα στο Αιγαίο με ειδυλλιακές και εκλεκτές εικόνες

Κρουαζιέρες επτά διανυκτερεύσεων προωθεί στα προγράμματά της η Celestyal Cruises, συμπεριλαμβάνοντας και τη Θεσσαλονίκη στους λιμένες προσέγγισης.

Της Ντέπυς Χιωτοπούλου (hiotopoulou@gmail.com)

Το Μάρτιο του 2022 ξεκινάει η Celestyal Cruises τα προγράμματά της για την επόμενη χρονιά, και συγκεκριμένα τη Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022 γίνεται η έναρξη μεκρουαζιέρες τριών και τεσσάρων διανυκτερεύσεων με αναχώρηση από το Λαύριο της Αττικής.

Το πρόγραμμα θα συνεχίσει με τις κρουαζιέρες επτά διανυκτερεύσεων από το Σάββατο 30 Απριλίου 2022 ενώ σημειώνεται ότι προσεγγίσεις θα πραγματοποιούνται και στη Θεσσαλονίκη, στην κρουαζιέρα «Ειδυλλιακό Αιγαίο».

Σ’ αυτήν την κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο», το κρουαζιερόπλοιο θα επισκέπτεται και τη Θεσσαλονίκη, όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στην πόλη και να επισκεφτούν Παλαιοχριστιανικά και Βυζαντινά αξιοθέατα και μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO αλλά να πάνε και στη Βεργίνα έναν από τους πιο σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας.

Επιπλέον, η συγκεκριμένη κρουαζιέρα θα επισκέπτεται, πέρα από τη Θεσσαλονίκη και τη Μήλο, τη Μύκονο, τη Σαντορίνη, την Κρήτη, τη Ρόδο και την Αρχαία Έφεσο. Η τιμή κράτησης για την all-inclusive κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο» ξεκινά από τα 869 ευρώ.

Το «Εκλεκτό Αιγαίο»

Εκτός από την κρουαζιέρα «Ειδυλλιακό Αιγαίο» είναι και το «Εκλεκτό Αιγαίο» επίσης με επτά διανυκτερεύσεις, όπου, μεταξύ των προσεγγίσεων, περιλαμβάνεται και η   Καβάλα.

Οι επισκέπτες θα έχουν χρόνο να περιηγηθούν στην Παλιά Πόλη της Καβάλας με τα λιθόστρωτα καλντερίμια, τα γραφικά σπίτια, τα μαγαζάκια καθώς και το βυζαντινό φρούριο γνωστό ως «Κάστρο» με την πανοραμική θέα.

Σε απόσταση 14 χλμ. από την Καβάλα βρίσκεται η αρχαία πόλη των Φιλίππων, όπου στεγάζεται και η πρώτη χριστιανική εκκλησία της Ευρώπης. Οι Φίλιπποι έγιναν ένα σημαντικό παλαιοχριστιανικό κέντρο μετά από μία επίσκεψη του Απόστολου Παύλου στην πόλη το 49 μ.Χ.

Η συγκεκριμένη κρουαζιέρα επισκέπτεται επίσης τη Θεσσαλονίκη, τη Σαντορίνη, τον Βόλο και την Κωνσταντινούπολη. Η κρουαζιέρα «Εκλεκτό Αιγαίο» παρέχει τη δυνατότητα επιβίβασης και αποβίβασης στην Κωνσταντινούπολη, προσφέροντας με αυτό τον τρόπο και επιπλέον επιλογές αεροπορικών συνδέσεων. Η τιμή κράτησης για την all-inclusive κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Εκλεκτό Αιγαίο» ξεκινά από τα 869 ευρώ.

Τρεις Ήπειροι και Άγιοι Τόποι

Στα τέλη του 2022 θα επιστρέψει και η κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Τρεις Ήπειροι», η οποία πραγματοποιήθηκε για τελευταία φορά το 2019 και θα επισκέπτεται την Ελλάδα, την Τουρκία, το Ισραήλ, την Αίγυπτο και την Κύπρο.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν δύο αποκλειστικές εορταστικές κρουαζιέρες, μία δέκα διανυκτερεύσεων για τα Χριστούγεννα, με επισκέψεις σε Θεσσαλονίκη, Σμύρνη, Ρόδο, Λεμεσό, Αλεξάνδρεια και με μία διανυκτέρευση στη Χάιφα στο Ισραήλ, ώστε οι επισκέπτες να περάσουν την παραμονή και την ημέρα των Χριστουγέννων στους «Αγίους Τόπους».

Η δεύτερη εορταστική κρουαζιέρα οκτώ διανυκτερεύσεων θα επισκεφτεί Ηράκλειο, Σαντορίνη, Έφεσο, μαζί με μία διανυκτέρευση στην Κωνσταντινούπολη, ώστε οι επισκέπτες να απολαύσουν τα πυροτεχνήματα ενόψει των εορτασμών της Πρωτοχρονιάς, προσεγγίζοντας στη συνέχεα το Βόλο. Η συγκεκριμένη κρουαζιέρα οκτώ διανυκτερεύσεων κοστίζει 1.139 ευρώ.

Οι δύο παραπάνω κρουαζιέρες μπορούν να συνδυαστούν σε ένα πακέτο διακοπών 18 διανυκτερεύσεων, το οποίο επισκέπτεται ολόκληρη την Ανατολική Μεσόγειο, ξεκινώντας από την τιμή των 1.969 ευρώ.

*

-Η Celestyal Cruises διαχειρίζεται δύο κρουαζιερόπλοια, που το καθένα αποτελεί ιδανικό περιβάλλον για ζεστή και προσωπική εξυπηρέτηση. Επίκεντρο της φιλοσοφίας της εταιρείας είναι η μοναδική ελληνική κληρονομιά που συνδυάζει την εξαιρετική φιλοξενία με την πραγματική διείσδυση στον πολιτισμό των περιοχών που επισκέπτεται η εταιρεία, προσφέροντας αυθεντικές εμπειρίες τόσο εν πλω όσο και στην ξηρά.

Υγιεινή & Ασφάλεια: Επικαιροποιημένα από κορυφαίους επιστήμονες, εμπειρογνώμονες ιατρούς, Ευρωπαϊκές και Ελληνικές υγειονομικές αρχές, τα πρωτοκόλλα αυτά θα εφαρμόζονται στη συνολική εμπειρία της κρουαζιέρας. Τα μέτρα Ασφάλειας και Υγιεινής θα αξιολογούνται διαρκώς και θα αναπροσαρμόζονται βάσει των τρεχουσών εξελίξεων στην πορεία της πανδημίας στην Ευρώπη και της λήψης νέων μέτρων πρόληψης, θεραπείας και περιορισμού του ιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα