Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΝησιωτική Ελλάδα«Νόστιμοι Προορισμοί» στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Λέσβου

«Νόστιμοι Προορισμοί» στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Λέσβου

Μια βιωματική διαδραστική έκθεση ξεκινάει στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου, με τίτλο «Νόστιμοι Προορισμοί».

Συγκεκριμένα, από το Σάββατο 25 Αυγούστου, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους, στο Σίγρι της Λέσβου, θα παρουσιάζεται μια   βιωματική διαδραστική προσέγγιση στα βότανα και το αλάτι της Λέσβο.

Στην έκθεση αυτή των προϊόντων της Λεσβιακής γης, παρουσιάζονται στον επισκέπτη άγνωστες ιστορίες, εικόνες και ήχοι. Όλα μαζί αναδεικνύουν τους «νόστιμους προορισμούς» της Λέσβου ως προορισμούς πολιτισμού, αλλά και ταυτόχρονα ως μέσα επαφής με τη γη.

Η έκθεση σχεδιάστηκε και υλοποιείται από τους Νιόβη Ζορμπά, Παναγιώτη Μπαλάσκα και Ελπίδα Νικολαΐδου.

*

-Η έκθεση «Νόστιμοι Προορισμοί» ξεκινάει το Σάββατο 25 Αυγούστου και θα διαρκέσει ως τα τέλη Οκτωβρίου. Παρουσιάζεται δε στα πλαίσια των παράλληλων εκδηλώσεων της Γιορτής Αγροτουρισμού 2018 που διοργανώνει για 19η συνεχόμενη χρονιά το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου στις εγκαταστάσεις του στο Σίγρι.

-Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Μουσείο στο  τηλέφωνο 22530 54434, E-mail: lesvospf@otenet.gr.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα