Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΝησιωτική ΕλλάδαNorth Evia Pass: Τόνωση της οικονομίας της Βόρειας Εύβοιας

North Evia Pass: Τόνωση της οικονομίας της Βόρειας Εύβοιας

Ξεκινάει το North Evia Samos Pass δίνοντας τη δυνατότητα στους δικαιούχους να αποκτήσουν μια άυλη ψηφιακή κάρτα ύψους 150 ευρώ.

Το North Evia – Samos Pass, όπως ονομάζεται η άυλη ψηφιακή κάρτα, έχει στόχο την τόνωση των τοπικών κοινωνιών και των επιχειρήσεων του τουρισμού, με τη συγκεκριμένη δράση να έχει προϋπολογισμό 6 εκατ. ευρώ.

Σ’ ότι αφορά τη Βόρεια Εύβοια, ο Σύλλογος Ξενοδόχων Αιδηψού απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή προς τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό, αρμόδιο για Θέματα Κρατικής Αρωγής και Αποκατάστασης από Φυσικές Καταστροφές, Χρήστο Τριαντόπουλο για τη στήριξή του στην περιοχή.

«Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την συνεχή στήριξη σας στις επιχειρήσεις της Βορείου Εύβοιας και για την υλοποίηση του προγράμματος North Evia Pass καθώς το στηρίξατε προσωπικά.

Είναι ένα πρόγραμμα που δίνει μεγάλο κίνητρο στον επισκέπτη να έρθει στην περιοχή μας και συγχρόνως αποτελεί ένεση ρευστότητας στις επιχειρήσεις.

Σας ευχαριστούμε και πάλι.» αναφέρει η ευχαριστήρια επιστολή που έστειλε ο πρόεδρος Θοδωρής Ρουμελιώτης εκ μέρους του ΔΣ του Συλλόγου Ξενοδόχων Αιδηψού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα