Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΝησιωτική ΕλλάδαΝέα τουριστική επένδυση της Grivalia Hospitality στην Πάρο

Νέα τουριστική επένδυση της Grivalia Hospitality στην Πάρο

Το καλοκαίρι του 2023 ξεκινάει τη νέα της τουριστική επένδυση στην Πάρο η Grivalia Hospitality. Πρόκειται για την ξενοδοχειακή μονάδα Avant Mar στη γραφική Νάουσα.

Ντέπυ Χιωτοπούλου (hiotopoulou@gmail.com)

Νέα μονάδα προσθέτει στο χαρτοφυλάκιο της η Grivalia Hospitality και συγκεκριμένα βάζει την ‘υπογραφή΄ της για μια νέα εποχή κυκλαδικής φιλοξενίας στη Νάουσα της Πάρου.

Πρόκειται για τη ξενοδοχειακή μονάδα Avant Mar στη Νάουσα της Πάρου, στην παραλία Πιπέρι, η οποία έρχεται αυτό το καλοκαίρι να αναβαθμίσει τον τουριστικό και γαστρονομικό χάρτη του νησιού και των Κυκλάδων.

Εμπειρία πολυτελούς διαμονής

Με όνομα που πηγάζει από τo ρεύμα του μετα-μοντερνισμού «Avant Garde», αλλά και την εξαιρετική τοποθεσία του πάνω στη θάλασσα, το Avant Mar βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την κοσμοπολίτικη Νάουσα. Χτισμένο σε μία έκταση 6,1 στρεμμάτων, το ξενοδοχείο διαθέτει δυναμικότητα 38 δωματίων, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται επτά πολυτελείς σουίτες με ιδιωτική plunge pool, καθώς και η «The Avant Mar Premium Sea View Suite» που διακρίνονται για την εκλεπτυσμένη αισθητική που προσφέρουν.

Στο ευρύ φάσμα υπηρεσιών υψηλής ποιότητας συμπεριλαμβάνονται μία μπουτίκ, ένα ζαχαροπλαστείο με παραδοσιακό χαρακτήρα, χώροι ευεξίας, καθώς και ένα υπαίθριο θέατρο που θα λειτουργούν ως σημεία αναζωογόνησης νου και σώματος. Την εμπειρία διαμονής συμπληρώνει η αμμώδης και με γαλαζοπράσινα νερά παραλία Πιπέρι που εκτείνεται μπροστά από το ξενοδοχείο.

Ο Nobu Matsuhisa στην Πάρο

Η γαστρονομία βρίσκεται στο επίκεντρο της ταυτότητας του Avant Mar που υποδέχεται τον διάσημο σεφ Nobu Matsuhisa για πρώτη φορά στην Πάρο με το διεθνές brand «Matsuhisa» να αναλαμβάνει το fine dining εστιατόριο του ξενοδοχείου. H Nobu-Style cuisine συστήνεται στην Πάρο, με την ιαπωνική κουζίνα με επιρροές από το Περού να δίνει δυναμικό «παρών» στο εστιατόριο, όπου γεύσεις και θέα θα κλέβουν τις εντυπώσεις.

Η ελληνική κουζίνα κατέχει επίσης σημαντική θέση με τον βραβευμένο Executive Chef, Δημήτρη Κατσάνο να επιμελείται συνολικά το γαστρονομικό concept του Avant Mar που περιστρέφεται γύρω από τη φιλοσοφία του bistronomy, τιμώντας τις ντόπιες γεύσεις και του τοπικούς παραγωγούς.

«Είμαστε ευτυχείς για την ολοκλήρωση του δεύτερου υπερπολυτελούς έργου τουριστικής ανάπτυξης από την εταιρεία μας. To Avant Mar εντάσσεται στο πλαίσιο των στρατηγικών μας επενδύσεων στους πιο σημαντικούς τουριστικούς προορισμούς της χώρας, με την Πάρο να αποτελεί ίσως τον πιο δυναμικά αναπτυσσόμενο τη δεδομένη στιγμή» δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Grivalia Hospitality Γιώργος Χρυσικός προσθέτοντας «Ως Grivalia Hospitality, θα συνεχίσουμε να επενδύουμε σε αναπτύξεις υψηλών προδιαγραφών, συνδυάζοντας την πολυτέλεια με τις βέλτιστες πρακτικές αειφορίας, θέλοντας να καταστήσουμε την Ελλάδα σημείο αναφοράς  για  premium επισκέπτες από όλο τον κόσμο».

Από την πλευρά της γενική διευθύντρια του Avant Mar Άννα Ασημακοπούλου ανέφερε «δεν αποτελεί ένα ακόμα πολυτελές ξενοδοχείο σε ένα ελληνικό, κυκλαδίτικο νησί, αλλά μια μονάδα που δημιουργήθηκε με στόχο να απαντήσει όλα τα ζητούμενα των ταξιδιωτών που αναζητούν την πεμπτουσία της πολυτέλειας: την tailor made εξυπηρέτηση. Και όλα αυτά σε έναν προορισμό που συνδυάζει μοναδικά τον αυθεντικό χαρακτήρα των Κυκλάδων με τον κοσμοπολιτισμό».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα