Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΝησιωτική ΕλλάδαΗ Celestyal Cruises παρατείνει την αναστολή των κρουαζιέρων της

Η Celestyal Cruises παρατείνει την αναστολή των κρουαζιέρων της

Τη δύσκολη αλλά υπεύθυνη απόφαση πήρε η εταιρία κρουαζιέρας Celestyal Cruises για παράταση της αναστολής των κρουαζιέρων της.

Η βραβευμένη και αναγνωρισμένη, ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, πήρε τη δύσκολη αλλά υπεύθυνη απόφαση να ανακοινώσει την παράταση της αναστολής των κρουαζιέρων της.

Συγκεκριμένα, η παράταση της αναστολής των κρουαζιέρων θα ισχύει μέχρι τις 29 Ιουνίου 2020 ενώ θα επανέλθει με την κρουαζιέρα 4 διανυκτερεύσεων «Εικόνες του Αιγαίου» με εκκίνηση και αφετηρία την Αθήνα.

«Κατανοούμε την αναστάτωση που ίσως προκαλεί αυτή η απόφαση και απολογούμαστε στους πολύτιμους φιλοξενούμενους μας. Ωστόσο, είμαι σίγουρος ότι γίνεται αντιληπτό, πως λαμβάνουμε αυτά τα απαραίτητα μέτρα με στόχο την υγεία και την ασφάλεια τόσο των επιβατών, όσο και του πληρώματός μας» αναφέρει ο γενικός εμπορικός διευθυντής της Celestyal Cruises Leslie Peden.

Επιστροφή χρημάτων

Για πρόσθετη ευελιξία, οποιοσδήποτε δεν αξιοποιήσει το δικαίωμα εξαργύρωσης μέσα στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, θα λάβει αυτόματα επιστροφή χρημάτων, ίση με το αρχικό ποσό που καταβλήθηκε στη Celestyal Cruises, μετά τη λήξη του διαστήματος δυνατότητας εξαργύρωσης στις 31 Δεκεμβρίου 2021, προσφέροντας έτσι αρκετό χρόνο για επαναπρογραμματισμό των σχεδίων του. 

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών, η Celestyal Cruises θα εκδώσει πιστωτικό για μελλοντική κρουαζιέρα για όσους έχουν επηρεαστεί, το οποίο θα αποσταλεί απευθείας στους επιβάτες ή τον ταξιδιωτικό τους πράκτορα, χωρίς να υφίσταται η ανάγκη επικοινωνίας με το τηλεφωνικό κέντρο. 

Πολιτική ακυρώσεων

Για μεγαλύτερη ευκολία για τις νέες και υπάρχουσες κρατήσεις για το υπόλοιπο του 2020, η Celestyal Cruises παρατείνει, επίσης, την πολιτική ακυρώσεων «Peace of Mind» για κρουαζιέρες που αναχωρούν μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2020. Οι ταξιδιώτες δεν χρειάζεται να ανησυχούν, γνωρίζοντας ότι έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν την ημερομηνία της κρουαζιέρας τους έως και 7 ημέρες πριν την πραγματοποίησή της, για αναχωρήσεις από τις 29 Ιουνίου έως τις 31 Αυγούστου 2020. Για αναχωρήσεις μεταξύ 1ης Σεπτεμβρίου και 31ης Δεκεμβρίου 2020, οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν τα σχέδια τους έως και 30 ημέρες πριν την ημερομηνία αναχώρησης, έχοντας τη δυνατότητα να την προγραμματίσουν εκ νέου μέχρι τις 31η Δεκεμβρίου 2022.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα