Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚεντρική ΜακεδονίαΘεσσαλονίκηΗ Celestyal Cruises έρχεται και στη Θεσσαλονίκη με νέα κρουαζιέρα

Η Celestyal Cruises έρχεται και στη Θεσσαλονίκη με νέα κρουαζιέρα

Τη δυνατότητα επιβίβασης και αποβίβασης στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης δίνει αυτήν την τουριστική σεζόν η Celestyal Cruises, στο πλαίσιο της επταήμερης κρουαζιέρας της με τίτλο «Μυθικό Αρχιπέλαγος».

Βραβευμένη ως η πρώτη επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο η Celestyal Cruises τοποθετεί στο φετινό της πρόγραμμα και το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, δίνοντας μάλιστα στους πελάτες της τη δυνατότητα επιβίβασης και αποβίβασης.  

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που παρουσιάζουμε αυτό το νέο δρομολόγιο, το «Μυθικό Αρχιπέλαγος», προσφέροντας την ευκαιρία στους επιβάτες μας να απολαύσουν με ασφάλεια ξεχωριστούς προορισμούς στην Ελλάδα, αλλά και την Κύπρο για αυτό το καλοκαίρι. Ως εταιρεία κρουαζιέρας με βάση τον Πειραιά και το Λαύριο συνεχίζουμε να συμβάλλουμε στο άνοιγμα νέων προορισμών στην Ελλάδα και να προάγουμε την αυθεντική ελληνική φιλοξενία και πολιτισμό» σημειώνει, μεταξύ άλλων, ο διευθύνων σύμβουλος της Celestyal Cruises Κρις Θεοφιλίδης.

Μυθικό Αρχιπέλαγος

Η νέα κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων θα πραγματοποιείται με το δεύτερο πλοίο της Celestyal Cruises, το Celestyal Olympia.

Το δρομολόγιο το οποίο θα ξεκινήσει από τις 28 Ιουνίου και θα διαρκέσει έως τις 30 Αυγούστου, θα αναχωρεί από το λιμάνι του Λαυρίου, θα ‘πιάνει» Θεσσαλονίκη (σ.σ. η πρώτη κρουαζιέρα ξεκινάει στις 29 Ιουνίου) και θα συνεχίζει για Μύκονο, Σαντορίνη, Ρόδο, Λεμεσό Κύπρου, Άγιο Νικόλαο Κρήτης.  

Για όσους επιβιβάζονται και αποβιβάζονται στη Θεσσαλονίκη θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν και την Αθήνα.

Το νέο δρομολόγιο ξεκινά από τα 699 ευρώ, ανά άτομο σε δίκλινη καμπίνα, συμπεριλαμβάνοντας στην τιμή απεριόριστη κατανάλωση κλασικών ποτών, όλα τα γεύματα εν πλω, πλούσιο, ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα ψυχαγωγίας, δύο εκδρομές, λιμενικά τέλη, χρεώσεις υπηρεσιών και τα φιλοδωρήματα.

Τα παιδιά μέχρι 12 ετών θα χρεώνονται μόνο λιμενικά τέλη και φόρους, ενώ θα υπάρχουν ειδικές τιμές για τριμελείς και τετραμελείς οικογένειες στην ίδια καμπίνα. 

Σημειώνεται ότι η Celestyal Cruises είναι η μόνη εταιρεία κρουαζιέρας που θα επισκέπτεται σε εβδομαδιαία βάση τη Θεσσαλονίκη, δίνοντας πολλές επιλογές για επιβίβαση και αποβίβαση επισκεπτών οι οποίοι θα μπορούν να μεταβούν τόσο αεροπορικώς από τη Δυτική και Βόρεια Ευρώπη, όσο και οδικώς από άλλες χώρες της Βαλκανικής και τη Βόρεια Ελλάδα.

Εικόνες Αιγαίου

Σχετικά με τις υπόλοιπες κρουαζιέρες της εταιρίας, το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Olympia, από τις 30 Αυγούστου και για το υπόλοιπο της τουριστικής περιόδου, θα πραγματοποιεί τις κρουαζιέρες τριών και τεσσάρων διανυκτερεύσεων «Εικόνες Αιγαίου» και «Εικόνες Εξερεύνησης» από το λιμάνι του Λαυρίου όπου η εταιρία θα  έχει αποκλειστική χρήση του επιβατικού σταθμού για τις μέρες που έχει αναχώρηση και άφιξη, εξασφαλίζοντας έτσι  μια βελτιωμένη και ταχύτερη εμπειρία επιβίβασης και αποβίβασης.

Ο συγκεκριμένος τερματικός σταθμός θα επιτρέψει τη βέλτιστη εφαρμογή των ενδελεχών και αυστηρών υγειονομικών πρωτοκόλλων. Στο πλαίσιο αυτό, επισημαίνεται ότι θα έχουν τη δυνατότητα να επιβιβαστούν όσοι διαθέτουν αρνητικό μοριακό τεστ PCR 72 ωρών πριν την επιβίβαση, ενώ αναμένεται καθοδήγηση από τις υγειονομικές αρχές για την απαλλαγή από την προσκόμιση αρνητικού μοριακού τεστ για όσους διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Παράλληλα, η Celestyal Cruises συνεργάζεται με τις ελληνικές υγειονομικές αρχές και αναμένει ενημέρωση σχετικά με την εφαρμογή καθολικού πρoγράμματος εμβολιασμού των πληρωμάτων στα κρουαζιερόπλοιά της, πριν την εκκίνηση των κρουαζιέρων της.

*

-Η επανέναρξη της λειτουργίας της Celestyal Cruises θα γίνει το Σάββατο 29 Μαΐου με το Celestyal Crystal.

-Η επανεκκίνηση των δρομολογίων της Celestyal Cruises, πραγματοποιείται στη βάση όλων των πρωτοκόλλων που έχουν θεσπιστεί. Η Celestyal Cruises, ως μέλος της Διεθνούς Ένωσης Κρουαζιέρας (CLIA), έχει δεσμευτεί στην υιοθέτηση των απαραίτητων και θεμελιωδών στοιχείων των ενισχυμένων πρωτοκόλλων υγιεινής, στο πλαίσιο της σταδιακής επανέναρξης της κρουαζιέρας.

Τα πρωτόκολλα αυτά, τα οποία εφαρμόζονται στη συνολική εμπειρία της κρουαζιέρας, έχουν επικαιροποιηθεί από κορυφαίους επιστήμονες, εμπειρογνώμονες ιατρούς, και τις αρμόδιες ευρωπαϊκές και ελληνικές υγειονομικές Αρχές.

Για την άμεση ενημέρωση όλων των επιβατών της, έχουν αναρτηθεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα στην επίσημη ιστοσελίδα της Celestyal Cruises τα οποία συμπεριλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την ενίσχυση του εξειδικευμένου ιατρικού προσωπικού και εξοπλισμού του πλοίου, όπως για παράδειγμα μονάδες εντατικής φροντίδας, αναπνευστήρες και δυνατότητα εκτέλεσης μοριακών τεστ PCR εν πλω.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα