Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΤαξιδιωτικά ΝέαΑεροπορικάΠιο άνετες θέσεις στα αεροσκάφη της Ryanair

Πιο άνετες θέσεις στα αεροσκάφη της Ryanair

Περισσότερη άνεση θα προσφέρουν στους επιβάτες οι νέες θέσεις της Ryanair.

Η χαμηλού κόστους ιρλανδική αεροπορική εταιρία, πρόσφατα, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Zodiac, η οποία θα προσφέρει νέες θέσεις τύπου slimline στα Boeing 737 MAX  Gamechanger.

Τα νέα αεροσκάφη, τα οποία θα παραδοθούν την άνοιξη του 2019, θα προσφέρουν περισσότερη άνεση (περισσότερος χώρος στα καθίσματα και στους αποθηκευτικούς χώρους της καμπίνας).

Αεροσκάφη 197 θέσεων

Μέσω του συγκεκριμένου επανασχεδιασμού των αεροσκαφών και των νέων θέσεων, το κάθε αεροσκάφος της Ryanair θα συμπεριλαμβάνει 8 επιπλέον θέσεις (197 από 189), προσφέροντας στους επιβάτες περισσότερη άνεση, με απόσταση 31 ιντσών από την μπροστινή θέση.

Όπως σημειώνει η αεροπορική εταιρία οι νέες θέσεις θα έχουν μεγαλύτερη απόσταση από τις απλές θέσεις της British Airways αλλά και της Lufthansa.

*

Οι νέες αυτές αναβαθμίσεις της Ryanair, αποτελούν τις τελευταίες από μία σειρά καινοτομιών καθώς η Ryanair εξελίσσεται σε ‘Amazon του ταξιδιού’, έπειτα από την έναρξη συνδεόμενων πτήσεων στη Ρώμη και το Μιλάνο, τη συνεργασία με την Air Europa και το Δίκτυο Φοιτητών Erasmus καθώς και την αναβάθμιση της σελίδας Ryanair Rooms.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα