Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΤαξιδιωτικά ΝέαΑεροπορικά«Έφυγε» από τη ζωή ο πρόεδρος της Aegean

«Έφυγε» από τη ζωή ο πρόεδρος της Aegean

«Έφυγε» από τη ζωή ο πρόεδρος της Aegean

Έφυγε από τη ζωή, σήμερα, Πέμπτη 17 Μαΐου, ο πρόεδρος της Aegean, Θεόδωρος Βασιλάκης.

To Διοικητικό Συμβούλιο και οι εργαζόμενοι της AEGEAN εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για την απώλεια του Ιδρυτή και Προέδρου της αεροπορικής εταιρίας, Θεόδωρου Βασιλάκη.

«O Προέδρος μας ήταν για όλους μας η πηγή έμπνευσης από την πρώτη πτήση, τον πρώτο μας επιβάτη μέχρι σήμερα.  Οι αξίες που πρέσβευε, όσο και το όραμά του θα συνεχίσουν να μας οδηγούν» αναφέρει η λιτή ανακοίνωση που εξέδωσε η αεροπορική εταιρία.

Autohellas

Και τo Διοικητικό Συμβούλιο και οι εργαζόμενοι της Autohellas εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για την απώλεια του Προέδρου της εταιρίας, Θεόδωρου Βασιλάκη.

Η Autohellas αποτέλεσε για εκείνον το  πρώτο του σημαντικό επιχειρηματικό βήμα αλλά κυρίως  τη στέρεα βάση μια  μακράς πορείας που του επέτρεψε να αναπτύξει τον σημερινό Όμιλο Θ. Βασιλάκη.

Εξόδιος ακολουθία

Ο Θεόδωρος Βασιλάκης έφυγε από τη ζωή, σήμερα Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018, σε ηλικία 78 ετών.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί το Σάββατο 19 Μαΐου 2018, στις 12:30, στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως Σωτήρος, στην Κηφισιά.

Η οικογένεια αντί στεφάνων παρακαλεί να γίνουν δωρεές  για το Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης : ALPHA BANK  IBAN: GR03 0140 1010 1010 0210 1161 787.

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα