Με έναν νέο κύκλο γαστριμαργικών απολαύσεων ξεκινά το ανοιξιάτικο Thessbrunch στα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης.
Ήταν ο περασμένος Μάιος, (και όπως πρώτοι γράψαμε) όταν πραγματοποιήθηκε το πρώτο brunch, το πρώτο ThessBrunch, σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.
Μια δράση με πρωτοβουλία της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης (ΕΞΘ), η οποία αγκαλιάστηκε από το κοινό, και συνεχίζεται με επιτυχία και φέτος.
Στα φετινά χειμερινά και ανοιξιάτικα Thessbrunch oι ιδιοκτήτες, τα στελέχη και οι σεφ των ξενοδοχείων που συμμετέχουν, ενσωματώνουν καινούργια, πλούσια πιάτα, μοναδικά κρασιά και cocktails, λαχταριστά γλυκά και νέους γευστικούς συνδυασμούς στα εστιατόρια τους.
Το πρόγραμμα των ThessBrunch
Το φετινό πρόγραμμα των Thessbrunch ξεκίνησε την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου και συνεχίζεται, την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο The MET Hotel.
Το πρόγραμμα του Μαρτίου έχει ως εξής: 4 Μαρτίου στο City Hotel, 11/03 Mediterranean Palace Hotel, 17/03 Mandrino Hotel, 18/03 Electra Palace, 31/03 Anatolia Hotel.
*
-Το brunch είναι ένας συνδυασμός πρωινού (breakfast) και μεσημεριανού (lunch), ένα γεύμα που τρώγεται, ούτε πολύ πρωί, ούτε αργά το μεσημέρι, και συνήθως σερβίρεται από τις 11 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι. Και Κυριακή.