Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚεντρική ΜακεδονίαΘεσσαλονίκηΣτο πρόγραμμα Miles + Bonus το Porto Palace

Στο πρόγραμμα Miles + Bonus το Porto Palace

Άλλο ένα μέλος προστίθεται στον κατάλογο του προγράμματος Miles + Bonus της Aegean.

Αυτή τη φορά το ξενοδοχείο Porto Palace στη Θεσσαλονίκη εντάσσεται στο πρόγραμμα Miles + Bonus της Aegean, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες του ξενοδοχείου να συγκεντρώνουν αλλά και να εξαργυρώνουν μίλια.

Συγκεκριμένα, για κάθε ημέρα διαμονής στο ξενοδοχείο, οι κάτοχοι της κάρτας Miles+Bonus με την επίδειξή της κατά το check-in θα έχουν την ευκαιρία να συγκεντρώνουν 250 μίλια εξαργύρωσης.

Επιπλέον, παρέχεται η δυνατότητα εξαργύρωσης μιλίων για δωρεάν διαμονές! Με τη σύνδεση στο Miles+Bonus λογαριασμό τους, οι επισκέπτες μπορούν να υποβάλλουν online το αίτημα εξαργύρωσης τους, τουλάχιστον 2 εργάσιμες ημέρες πριν από την επιθυμητή ημερομηνία διαμονής. Στη συνέχεια θα λαμβάνουν ενημέρωση από το ξενοδοχείο σχετικά με την αποδοχή ή την απόρριψη του αιτήματος τους. Σε περίπτωση αποδοχής του αιτήματος, θα αφαιρούνται αυτόματα τα αντίστοιχα μίλια από το λογαριασμό τους.

Aegean Miles+Bonus

Μέλη

Σ’ ότι αφορά τα Blue μέλη έχουν early check in & late check out κατόπιν διαθεσιμότητας, 10% έκπτωση στο κεντρικό εστιατόριο για a la carte γεύμα ή δείπνο,  1 μπουκάλι νερό κατά την άφιξη.

Για τα Silver μέλη δίνεται early check in & late check out κατόπιν διαθεσιμότητας, 10% έκπτωση στο κεντρικό εστιατόριο για a la carte γεύμα ή δείπνο, 10% έκπτωση στο spa (δεν συνδυάζεται με άλλη προσφορά), 1 ποτό καλωσορίσματος κατά την άφιξη.

Τέλος, για τα Gold μέλη προσφέρεται early check in & late check out κατόπιν διαθεσιμότητας, 15% έκπτωση στο κεντρικό εστιατόριο για a la carte γεύμα ή δείπνο, 10% έκπτωση στο spa (δεν συνδυάζεται με άλλη προσφορά), 1 μπουκάλι κρασί κατά την άφιξη & φρούτα.

*

-Το Porto Palace Hotel Thessaloniki βρίσκεται στην περιοχή του Νέου Λιμανιού της Θεσσαλονίκης και είναι εύκολα προσβάσιμο από το αεροδρόμιο, πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης και δίπλα στο σιδηροδρομικό σταθμό.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα