Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚεντρική ΜακεδονίαΘεσσαλονίκηΜουσικές εκδηλώσεις στην 82η ΔΕΘ

Μουσικές εκδηλώσεις στην 82η ΔΕΘ

Πλούσιο μουσικό πρόγραμμα με κορυφαίους Έλληνες τραγουδιστές, συμπεριλαμβάνεται στο πλαίσιο της 82ης ΔΕΘ, στη Θεσσαλονίκη.

Έτσι λοιπόν, από τις 10 ως τις 17 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της 82ης ΔΕΘ, κάθε βράδυ στις 21:30 στη μουσική σκηνή κάτω από το Τόξο της ΔΕΘ, τα Music Events θα ψυχαγωγούν και θα διασκεδάζουν το κοινό.

Μαζωνάκης, Γονίδης, Μακρόπουλος

Στις 10 Σεπτεμβρίου στη σκηνή της ΔΕΘ ανεβαίνει ο πολύ αγαπητός Γιώργος Μαζωνάκης.

Τη «σκυτάλη» παίρνουν στις 11 Σεπτεμβρίου οι αδελφοί Τσαχουρίδη σε μία σπάνια και ιδιαίτερα πρωτότυπη μουσική συνάντηση με τους αδελφούς Στρατάκη, ενώ κατά τη διάρκεια της συναυλίας θα τιμηθεί από την ΔΕΘ-Helexpo ο τροβαδούρος της Κρήτης, Βασίλης Σκουλάς.

Την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου στα Music Events θα τραγουδήσουν ο Σταμάτης Γονίδης και ο Νίκος Μακρόπουλος.

Νταλάρας, Μαχαιρίτσας, Νικολόπουλος

Την επόμενη ημέρα, στις 13 του μηνός, οι Γιώργος Νταλάρας και Λαυρέντης Μαχαιρίτσας θα παρουσιάσουν το πολύ πλούσιο ρεπερτόριο τους.

Στις 14 Σεπτεμβρίου οι επισκέπτες της ΔΕΘ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα αφιέρωμα στον Χρήστο Νικολόπουλο, όπου στη σκηνή της ΔΕΘ μαζί με τον γνωστό δημιουργό θα βρεθούν η Πίτσα Παπαδοπούλου και ο Στέλιος Διονυσίου.

Τον τόνο στα Music Events δίνουν την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου η Τάμτα, οι Μέλισσες και οι Playmen.

Το πάρτι της ΔΕΘ και ο Σάκης Ρουβάς!

Το πάρτι της ΔΕΘ και του MAD θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου.

Το συναυλιακό πρόγραμμα ολοκληρώνεται την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου με τον Σάκη Ρουβά, που θα στείλει ένα ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης με μια μεγαλειώδη συναυλία, αφιερωμένη στους Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών.

*

Τις συναυλίες τις παρακολουθούν όλοι μόνο με το εισιτήριο της 82ης ΔΕΘ, η οποία ανοίγει τις πύλες της στις 9 Σεπτεμβρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα