Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚεντρική ΜακεδονίαΘεσσαλονίκηΣυμμετοχή της Κύπρου στη «Βαλκανική Πλατεία»

Συμμετοχή της Κύπρου στη «Βαλκανική Πλατεία»

Το «παρών» στο Πολιτιστικό Φεστιβάλ «Βαλκανική Πλατεία 2017» έδωσε ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού σε συνεργασία με την Ένωση Κυπριών Βορείου Ελλάδας.

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού (ΚΟΤ) σε συνεργασία με την Ένωση Κυπριών Βορείου Ελλάδας συμμετείχε στο Πολιτιστικό Φεστιβάλ «Βαλκανική Πλατεία 2017» που διοργανώθηκε από το δήμο Νεάπολης – Συκεών, 28/8-3/9/17.

Η χθεσινή μέρα ήταν αφιερωμένη στην Κύπρο και ο ΚΟΤ με δικό του  περίπτερο, ενημέρωνε το κοινό για την Κύπρο, τις επερχόμενες αναπτύξεις στο νησί, τις δυνατότητες που προσφέρονται για οικογενειακές διακοπές καθώς και για τις διάφορες εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Επίσης, διανεμήθηκε διαφημιστικό υλικό για την Κύπρο ενώ γινόταν και ενημέρωση σχετικά με τη διοργάνωση «Πάφος 2017», με αφορμή το γεγονός ότι η Πάφος είναι φέτος η πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης.

Η θετική αντιμετώπιση του κοινού καταδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι οι πολιτιστικοί και αδελφικοί δεσμοί που συνδέουν την Κύπρο με την Ελλάδα συνεχίζουν να υφίστανται αλλά και να ενδυναμώνονται, γεγονός που φαίνεται και από τη συνεχή αύξηση στα ποσοστά αφίξεων Ελλήνων τουριστών στην Κύπρο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα