Τι θα λέγατε για μια νοστιμότατη πάπια μαγειρεμένη σε κενό αέρος με κόκκινο λάχανο μπρεζέ, μήλα, σταφίδες και σάλτσα από ξινόμαυρο κρασί Φλώρινας;
Ή για ένα υπέροχο πιάτο μοσχαράκι γάλακτος Rib eye με σάλτσα κόκκινου κρασιού, σιρόπι βαλσάμικο, μαρμελάδα ντομάτας, ρόκα και παρμεζάνα!
Το δε κριθαρώτο με τα μοσχαρίσια μάγουλα, την ντομάτα και την ξηρή μυζήθρα είναι να…γλύφεις τα δάχτυλά σου!!
Όλα αυτά και άλλα νοστιμότατα πιάτα στο εστιατόριο Ambrosia του Hyatt Regency Thessaloniki, με την υπογραφή του executive chef, Κώστα Αραμπατζή.
Περισσότερα διαβάστε εδώ!