Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΤαξιδιωτικά ΝέαWinter Coaching Retreat: Ενεργειακές θεραπείες στο σώμα και την ψυχή

Winter Coaching Retreat: Ενεργειακές θεραπείες στο σώμα και την ψυχή

Αφιερωμένο στην επεξεργασία των λόγων που κάνουν τους ανθρώπους να αναβάλλουν την υλοποίηση των στόχων τους και να αυτό-σαμποτάρονται είναι το φετινό χειμερινό Coaching Retreat που διοργανώνεται στο μυθικό βουνό των Κενταύρων, το Πήλιο.

Ντέπυ Χιωτοπούλου (hiotopoulou@gmail.com)

Άλλο ένα Coaching Retreat, μετά το επιτυχημένο αντίστοιχο καλοκαιρινό, διοργανώνει η teamspirit, ένα πρόγραμμα το οποίο στηρίζεται στην Ψυχολογική Προσέγγιση Gestalt και περιλαμβάνει ενότητες βιωματικής δουλειάς, ενεργειακών θεραπειών και επιχειρηματικής συμβουλευτικής καθοδήγησης (business coaching & mentoring).

Το Winter Coaching Retreat, υπό την καθοδήγηση της Ντέμης Μωραΐτου, της Νανάς Ζυγούρα και της Ηλιάνας Κυνηγοπούλου, γνωστές στους ιδιαίτερους τομείς εξειδίκευσής τους, διοργανώνεται σ’ ένα πανέμορφο χωριό του Πηλίου, τον Άγιο Γεώργιο Νηλείας, μεταξύ 17 – 20 Φεβρουαρίου.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επιχειρηματίες, στελέχη επιχειρήσεων και επαγγελματίες που διοικούν ομάδες.  Σκοπός του είναι μέσα από ένα καλά σχεδιασμένο πρόγραμμα να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους, να καταλάβουν περισσότερο τους άλλους ανθρώπους και να υλοποιούν τους στόχους τους για τη ζωή και την εργασία τους.

Το θέμα του Winter Coaching retreat είναι αφιερωμένο στην επεξεργασία των λόγων που κάνουν τους ανθρώπους να αναβάλλουν την υλοποίηση των στόχων τους και να αυτό-σαμποτάρονται. Συχνά οι λόγοι αυτοί έχουν να κάνουν με περιοριστικές πεποιθήσεις,  έλλειψη αυτοπεποίθησης, κινήτρων, κατάθλιψη κ.ά. Οι ενότητες που περιλαμβάνονται αφορούν στο πνεύμα, στην ψυχή και στο σώμα.

Παράλληλες δραστηριότητες

Σ’ ένα πανέμορφο περιβάλλον, θα δοθεί η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να αλληλοεπιδράσουν με άλλα άτομα, να αυξήσουν την ψυχική ανθεκτικότητα τους  και να απολαύσουν τη φύση και τα παραδοσιακά προϊόντα γαστρονομίας του Πηλίου. Παράλληλα, το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει και άλλες ενδιαφέρουσες δραστηριότητες.

Έτσι, για το διάστημα 17 και 20 Φεβρουαρίου, η Ντέμη Μωραΐτου, η Νανά Ζυγούρα και η Ηλιάνα Κυνηγοπούλου, σχεδίασαν ένα ολοκληρωμένο  πρόγραμμα προσωπικής και επαγγελματικής αυτοβελτίωσης με βιωματικές ασκήσεις, εκπαιδευτικά παιχνίδια, ψυχαγωγικές παράλληλες προτάσεις και εργασία σε ομάδα.

*

– Το Winter Coaching Retreat θα πραγματοποιηθεί στον Άγιο Γεώργιο Νηλείας, στο Πήλιο, μεταξύ 17 – 20 Φεβρουαρίου 2022.

-Στο κόστος συμμετοχής στο Winter Coaching Retreat περιλαμβάνονται:

  • Όλες οι coaching συνεδρίες και το υλικό που θα δοθεί
  • Η διαμονή σε επιλεγμένο ξενώνα, με μεγάλη ιστορία και αυθεντικό χαρακτήρα
  • Οι παράλληλες δραστηριότητες και οι βραδινές προτάσεις ψυχαγωγίας 
  • Καφές και σνακ σε όλη τη διάρκεια κάθε μέρας
  • Πλήρης διατροφή
  • Γευστικές δοκιμές κρασιού και άλλων τοπικών παραδοσιακών προϊόντων
    Δεν περιλαμβάνονται:
  • Η μεταφορά από και προς το Πήλιο
  • Τα tests Covid πριν και κατά τη διάρκεια του retreat

Αναλυτικές πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο www.teamspirit.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα