Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΚεντρική ΜακεδονίαΘεσσαλονίκηSkyserv Handling Services: Ημέρες Καριέρας στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης

Skyserv Handling Services: Ημέρες Καριέρας στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης

Η Skyserv Handling Services, κορυφαία εταιρεία στον τομέα της επίγειας εξυπηρέτησης αεροσκαφών και επιβατών, διοργανώνει Ημέρες Καριέρας στη Θεσσαλονίκη.

ΝΤ.Χ. (hiotopoulou@gmail.com)

Η Skyserv, ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο της επίγειας εξυπηρέτησης αεροσκαφών, διοργανώνει Ημέρες Καριέρας -Skyserv Career Days-, προσκαλώντας νέους επαγγελματίες να εξερευνήσουν ευκαιρίες εργασίας στους σταθμούς που δραστηριοποιείται η εταιρεία στην Ελλάδα.

Πρόκειται για έναν σημαντικό κύκλο εκδηλώσεων που έρχεται να ανοίξει νέες προοπτικές στον κλάδο της αεροπορίας. Στόχος δε των Skyserv Career Days είναι η ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού της, στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης καθώς και σε άλλους σταθμούς που δραστηριοποιείται η εταιρεία ανά την Ελλάδα.

Εξυπηρέτηση επιβατών, χειρισμός μηχανημάτων επίγειας εξυπηρέτησης

Η Skyserv αναζητά εξειδικευμένους επαγγελματίες σε τομείς όπως η εξυπηρέτηση επιβατών, η φόρτωση αποσκευών, ο χειρισμός μηχανημάτων επίγειας εξυπηρέτησης, ο καθαρισμός αεροσκαφών κ.α.

Οι Ημέρες Καριέρας της Skyserv θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Μαρτίου, και ώρες 10.00 – 18.00, στα γραφεία της εταιρίας, στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους εκπροσώπους της Skyserv, να εξερευνήσουν τις διάφορες θέσεις εργασίας που προσφέρονται στον κλάδο της επίγειας εξυπηρέτησης καθώς και να συζητήσουν με τους επαγγελματίες της εταιρείας για τις προοπτικές ανάπτυξης που προσφέρονται στην εταιρεία μέσα από μια πληθώρα καθηκόντων στο σταθμό της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο.

Παράλληλα, η Skyserv προσφέρει ποικίλες θέσεις εργασίας σε ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο περιβάλλον με συστηματικές εκπαιδεύσεις, ευκαιρίες για επαγγελματική ανέλιξη, καθώς και δελεαστικά πακέτα απολαβών.

*

-Οι Ημέρες Καριέρας της Skyserv Handling Services θα πραγματοποιηθούν αύριο, Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Μαρτίου, και ώρες 10.00 – 18.00, στον διεθνή αερολιμένα της Θεσσαλονίκης «Μακεδονία», στα γραφεία Skyserv.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα