Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΚεντρική ΜακεδονίαΘεσσαλονίκηΤΡΑΙΝΟΣΕ: Έκτακτη επαναφορά του Intercity στο Θεσσαλονίκη - Αθήνα

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Έκτακτη επαναφορά του Intercity στο Θεσσαλονίκη – Αθήνα

Τα ημερήσια InterCity στην διαδρομή Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Αθήνα επαναφέρει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, με αφορμή το καθολικό lockdown που θα ισχύσει από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου, στις 6 το πρωί.

Ενώ αρχικά είχε ανακοινωθεί πως επανέρχονται εκτάκτως τα ημερήσια InterCity στη διαδρομή Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Αθήνα, μόνο για σήμερα (Παρασκευή 6/11), λόγω εξαιρετικά αυξημένης ζήτησης και για την αποφυγή συγχρωτισμού στις αμαξοστοιχίες της, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. με νέα της ανακοίνωση, ενημερώνει το επιβατικό κοινό πως θα πραγματοποιήσει εκτάκτως όλα τα δρομολόγια Intercity στον άξονα, Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Αθήνα, το Σάββατο 07.11.2020 και την Κυριακή 08.11.2020.

Όσοι επιβάτες έχουν δικαίωμα μετακίνησης από νομό σε νομό – βάσει των κανόνων που ισχύουν – μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε πέντε αμαξοστοιχίες ανά κατεύθυνση, από σήμερα Παρασκευή 6/11 και για το Σαββατοκύριακο, τηρώντας πάντα τα πρωτόκολλα ασφαλείας.

Εκτάκτως, και μόνο για αύριο, Παρασκευή 6/11, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. επαναφέρει τα ημερήσια InterCity στη διαδρομή Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Αθήνα, σε συνέχεια του ανακοινωθέντος καθολικού  lockdown.
Υπενθυμίζεται πως η  χρήση μάσκας κατά την διάρκεια του ταξιδίου είναι υποχρεωτική, χωρίς εξαιρέσεις.
 
Αναστολή δρομολογίων

Να υπενθυμίσουμε ότι πρόσφατα η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., σε συνέχεια των μέτρων που εξαγγέλθηκαν από την Κυβέρνηση για lockdown στις Π.Ε. Θεσσαλονίκης και Σερρών λόγω κορονοϊού, τροποποίησε τα δρομολόγιά της στη Βόρεια Ελλάδα.

Το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Σέρρες καταργήθηκε, ήδη, από την Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020.

Σ’ ότι αφορά τη διαδρομή Αθήνα – Θεσσαλονίκη, τα δρομολόγια 50,52,54,58 και 51,53, 55,57 κυκλοφορούν στο τμήμα Αθήνα – Λάρισα – Αθήνα.
 
Τα δρομολόγια 56 και 59 κυκλοφορούν στο τμήμα Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Αθήνα. Έτσι, δίνεται η δυνατότητα στους επιβάτες που αναχωρούν από Αθήνα με την αμαξοστοιχία 56 να επιστρέφουν την επόμενη μέρα με την αμαξοστοιχία 59 και, αντιστρόφως, για όσους επιβάτες αναχωρούν από Θεσσαλονίκη.

Θεσσαλονίκη – Αλεξανδρούπολη
Αναστέλλονται όλα τα δρομολόγια (600Α & 91) που εκτελούνται με αμαξοστοιχίες & λεωφορεία.
Θεσσαλονίκη – ΛάρισαΠαραμένουν σε κυκλοφορία τα δρομολόγια: 1590, 1593, 2592, 2595 &
1591, 1592, 2591, 2594
Θεσσαλονίκη – Φλώρινα
Τα δρομολόγια 81/84, 83/86 κυκλοφορούν κανονικά έως Φλώρινα.
 
*

-Αποζημιώσεις: Οι επιβάτες που επηρεάζονται από τις τροποποιήσεις των δρομολογίων, που είτε ακυρώνονται, είτε κυκλοφορούν, δικαιούνται αποζημίωσης, με κουπόνι, για εισιτήρια που έχουν εκδοθεί σε φυσικό σημείο πώλησης, ή επιστροφής στην κάρτα τους, για εισιτήρια web και mobile.

-Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια το επιβατικό κοινό μπορεί να καλεί στον αριθμό 14511 ή να επισκεφθεί την ιστοσελίδα www.trainose.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα