Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚεντρική ΜακεδονίαΘεσσαλονίκηΤαξιδιωτικό γραφείο από Γαλλία «φλερτάρει» με Θεσσαλονίκη!

Ταξιδιωτικό γραφείο από Γαλλία «φλερτάρει» με Θεσσαλονίκη!

Ταξιδιωτικοί πράκτορες από Γαλλία, επισκέφτηκαν τη Θεσσαλονίκη, με στόχο να γνωρίσουν τα τουριστικά πλεονεκτήματα της πόλης.

Συγκεκριμένα, την περασμένη εβδομάδα, ταξιδιωτικοί πράκτορες του Δικτύου Ταξιδιωτικών Γραφείων της Selectour  επισκέφθηκαν τη Θεσσαλονίκη, έτσι ώστε να γνωρίσουν τα πλεονεκτήματα της πόλης  και τις τουριστικές διαδρομές στην ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας.

Oι Γάλλοι ταξιδιωτικοί πράκτορες ξεναγήθηκαν στην Θεσσαλονίκη ενώ πραγματοποίησαν και μια σύντομη επίσκεψη στην Χαλκιδική. Οι εντυπώσεις τους και οι επαγγελματικές τους παρατηρήσεις για την γαστρονομία, την κουλτούρα, τον πολιτισμό και το lifestyle θα μεταφερθούν στους συναδέλφους τους μέσω του συστήματος intranet που διαθέτουν.

Selectour

Το Δίκτυο Ταξιδιωτικών Γραφείων της Selectour  με περισσότερα από 20.000 ταξίδια στον κόσμο είναι το νούμερο 1 δίκτυο ανεξάρτητων ταξιδιωτικών γραφείων με 1.200 σημεία πώλησης στην γαλλική επικράτεια και σε χώρες εκτός Γαλλίας.

Πρόκειται για μια αναγνωρισμένη αλυσίδα γραφείων στην γαλλική αγορά τόσο στον τομέα των τουριστικών πακέτων όσο και των οργανωμένων επαγγελματικών ταξιδιών. Εκτός από τα πακέτα διακοπών, προσφέρει, εκδρομές προγράμματα a la cart ,κρουαζιέρες κ.ά.

Ο τζίρος του υπολογίζεται σε 2,6 δις ευρώ ετησίως.
Να σημειωθεί ότι το fam trip για τους Γάλλους πράκτορες στην Βόρεια Ελλάδα πραγματοποίησε ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το γραφείο εισερχομένου τουρισμού Υalos Τours που εξειδικεύεται στη γαλλική αγορά  και την Aegean Airlines.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα