Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚεντρική ΜακεδονίαΘεσσαλονίκηΝέα προϊόντα από το Athos Hellas!

Νέα προϊόντα από το Athos Hellas!

«Ένα χρόνο, με έξι μήνες, νωρίτερα, προαγοράζουμε θέσεις με τις low cost αεροπορικές εταιρίες» δηλώνει ο Χρήστος Παπαδόπουλος, πρόεδρος του Athos Hellas.

Της Ντέπυς Χιωτοπούλου (hiotopoulou@gmail.com)

athos-xristos Χρήστος Παπαδόπουλος (αριστερά), Χρήστος Φυντικάκης (δεξιά)

Η εμφάνιση των χαμηλού κόστους αεροπορικών εταιριών (low cost) και στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» τα τελευταία χρόνια, αναμφίβολα, αλλάζει τα δεδομένα και τον τρόπο λειτουργίας των ταξιδιωτικών πρακτόρων, οι οποίοι θέλουν δε θέλουν θα πρέπει να είναι προσαρμοσμένοι στα τρέχοντα δεδομένα!

«Δεν μπορούμε να γυρίσουμε την πλάτη μας στις low cost εταιρίες’ η δυναμικότητά τους είναι μεγάλη, και εμείς πρέπει να την αξιοποιήσουμε και όχι να σταθούμε απέναντί τους» επισήμανε στους καλεσμένους τους ο Χρήστος Παπαδόπουλος, στο πλαίσιο της καθιερωμένης κοπής βασιλόπιτας που πραγματοποίησε χθες βράδυ, Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, το ταξιδιωτικό πρακτορείο Athos Hellas με έδρα του στη Θεσσαλονίκη.

Η προαγορά θέσεων 1 χρόνο πριν με έξι μήνες, δίνει τη δυνατότητα στον ταξιδιωτικό πράκτορα, όπως τόνισε, ο κ. Παπαδόπουλος, να πετύχει πολύ χαμηλές τιμές, με αποτέλεσμα να εξασφαλίσει στον πελάτη χαμηλό πακέτο, δίνοντας του κίνητρο να απευθυνθεί στον ταξιδιωτικό πράκτορα.

athos-pita Στιγμιότυπο από την κοπή βασιλόπιτας του Athos Hellas

Δύσκολη χρονιά αλλά και συνεργασίες!

Σ’ ότι αφορά τη χρονιά που μας πέρασε, σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο, «ήταν μια δύσκολη χρονιά, ωστόσο, έπειτα από πολλές προσπάθειες για ανατροπή της δύσκολης πορείας, η ομάδα του Athos Hellas, έχει ως βασικό γνώμονα, ο καταναλωτής να αγοράζει πιο οικονομικά απ’ ότι στο διαδίκτυο. «Και το 2016, αποδείχτηκε, ότι αυτό έχει αποτέλεσμα» εξήγησε ο πρόεδρος του Athos Hellas Χρήστος Παπαδόπουλος.

Επιπρόσθετα, στα νέα τους προϊόντα πακέτων εντάσσουν βιωματικές εμπειρίες θέλοντας να δώσουν στον πελάτη κάτι παραπάνω από ένα απλό πρόγραμμα εκδρομής, προσθέτουν νέους προορισμούς βασισμένους στις πτήσεις της Astra Airlines όπως Πάρος, Σύρος, Μήλος κ.ά. (για τους καλοκαιρινούς μήνες) και παράλληλα ανακοινώθηκε μια νέα συνεργασία με το World Party Traveller, όπου θα πραγματοποιούνται extreme ταξίδια με δύσκολες βιωματικές εμπειρίες.

*

-Η κοπή βασιλόπιτας του ταξιδιωτικού οργανισμού Athos Hellas πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, στο καφέ μπαρ «ΠΑΤRΟΝ», στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Το «παρών» έδωσαν ταξιδιωτικοί πράκτορες – συνεργάτες του Athos Hellas από Θεσσαλονίκη, Βόρεια Ελλάδα κ.ά., πελάτες, φίλοι και γνωστοί των ιδιοκτητών, Χρήστου Παπαδόπουλου, Βελισσάριου Χωρινού, Χρήστου Φυντικάκη και βεβαίως του Σάββα Βαρικιάν.

-Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Χρήστος Παπαδόπουλος, «δίνω τα εύσημα στους αφανείς ήρωες, που δεν άλλοι από τους συνοδούς – αρχηγούς των εκδρομών». Κάποιοι από αυτούς αρχαιολόγοι, άλλοι καθηγητές, κάποιοι μόνιμοι συνοδοί – αρχηγοί, «είναι αυτοί που πρέπει να ισορροπήσουν την ψυχολογία ανάμεσα σε μεγάλο αριθμό ανθρώπων’ εκεί όπου υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί χαρακτήρες» είπε ο κ. Παπαδόπουλος, ο οποίος και καταχειροκροτήθηκε.

-Κατά τη διάρκεια της κοπής βασιλόπιτας, μοιράστηκαν δώρα στους τυχερούς από χορηγούς – συνεργάτες του Athos Hellas, όπως διαμονή σε ξενώνες ανά την Ελλάδα, σε ξενοδοχεία, αεροπορικά ταξίδια κ.ά.

-Σύμφωνα δε με έγκυρες πληροφορίες του debbiestravel.gr, στους καταλόγους του Athos Hellas, θα δούμε, πολύ σύντομα, εκτός από ξενοδοχεία, να συμπεριλαμβάνονται και καταλύματα – σπίτια της πλατφόρμας Airbnb, τα οποία, βεβαίως, διαθέτουν σχετική άδεια λειτουργίας.

-Τέλος, να σημειώσουμε, ότι κυκλοφορούν τα νέα προγράμματα του Athos Hellas για Απόκριες και 25η Μαρτίου, για Πάσχα, ενώ πολύ σύντομα αναμένονται και τα καλοκαιρινά προγράμματα, τα οποία και αναμένουμε με αγωνία!!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα