Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΚεντρική ΜακεδονίαΧαλκιδικήΔήμος Κασσάνδρας: Οι 32 Γαλάζιες Σημαίες που απέσπασε για το 2022

Δήμος Κασσάνδρας: Οι 32 Γαλάζιες Σημαίες που απέσπασε για το 2022

Την πρωτιά σε Γαλάζιες Σημαίες κατέγραψε ο νομός Χαλκιδικής με 87 συνολικά βραβευμένες ακτές στις τρεις χερσονήσους. Ο Δήμος Κασσάνδρας απέσπασε 32 Γαλάζιες Σημαίες.

Για άλλη μια χρονιά πραγματοποιήθηκε η ετήσια αναγγελία των βραβευμένων με τη Γαλάζια Σημαία ακτών, μαρινών και τουριστικών σκαφών της χώρας μας, αναδεικνύοντας την Ελλάδα στη δεύτερη θέση παγκοσμίως με 581 βραβευμένες ακτές, 15 μαρίνες και 6 τουριστικά σκάφη.

Την πρωτιά στην Ελλάδα με τις περισσότερες Γαλάζιες Σημαίες κατέκτησε ο νομός Χαλκιδικής, με 87 συνολικά βραβευμένες παραλίες.

Τριάντα δυο Γαλάζιες Σημαίες για το δήμο Κασσάνδρας

Από τις 87 συνολικά Γαλάζιες Σημαίες, οι 32 βρίσκονται στο δήμο Κασσάνδρας, στην πρώτη χερσόνησο της Χαλκιδικής. Όπως επισημαίνεται από το δήμο Κασσάνδρας «Οι 32 Γαλάζιες Σημαίες που αποσπάσαμε βάσει του προγράμματος βραβεύσεων ακτών, μαρινών και τουριστικών σκαφών, μας γεμίζουν περηφάνια και ικανοποίηση για τον κόπο μας. Με σκληρή δουλειά όλο το προηγούμενο διάστημα καταφέραμε να αναδείξουμε την Κασσάνδρα σε κορυφαίο τουριστικό προορισμό, όχι μόνο στο όνομα και τους τύπους, αλλά και στην ουσία, καθώς τώρα πλέον γνωρίζουν όλοι, ότι οι θάλασσές μας είναι πεντακάθαρες και οι ακτές μας πληρούν όλες τις προδιαγραφές για τους λουόμενους. Μεγάλη ευαισθησία επιδείξαμε στις υποδομές για Άτομα με Αναπηρία εγκαθιστώντας ανάλογα συστήματα πρόσβασης στις παραλίες, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια τηρήσαμε στο έπακρο και τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την προστασία από τον κορωνοϊό» προσθέτοντας «με το ίδιο πείσμα και την αγάπη μας για το περιβάλλον θα συνεχίσουμε και τα επόμενα χρόνια, καλώντας όλους τους επισκέπτες της Κασσάνδρας να τιμήσουν το αποτέλεσμα της δουλειά μας, και με τη σειρά τους να προστατεύσουν το φυσικό θαλάσσιο περιβάλλον, που τους φιλοξενεί».

Οι 32 Γαλάζιες Σημαίες στην Κασσάνδρα

Sani Dunes

Άθυτος/Afitis Hotel

Άθυτος/Βάρκες

Ελάνη

Καλλιθέα/Άμμων Ζευς

Καλλιθέα-Δημοτικό Αναψυκτήριο

Κάνιστρο/Miraggio

Κοινοτική Πλαζ Νέας Σκιώνης

Κρυοπηγή 2/Alexander Τhe Great Beach Hotel

Κρυοπηγή 4/Kassandra Palace

Κρυοπηγή Δημοτικό Αναψυκτήριο

Λουτρά Αγίας Παρασκευής

Μένδη Καλάνδρα

Μόλα Καλύβα

Παλιούρι Κάνιστρο

Πευκοχώρι Yalla-Flegra

Πευκοχώρι-Fyki Beach

Πολύχρονο 3

Πολύχρονο/Azur Hotel

Πολύχρονο-Cocones Beach

Ποσείδι/Possidi Holidays Resort

Ποσείδι Pohonda

Ποσείδι Κέντρο

Ποσείδι/Cocus

Ποσείδι-Αιγαιοπελαγήτικα

Σάνη 2/Sani Beach

Σάνη 3/Sani Club

Σάνη Αστερίας

Σίβηρη Κέντρο

Φούρκα

Χανιώτη 1

Χανιώτη 3/Grecotel Margo Bay & Club Turquoise.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα