Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚεντρική ΜακεδονίαΘεσσαλονίκηΗ χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Ομίλου Electra Hotels

Η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Ομίλου Electra Hotels

Στην αίθουσα «Μακεδονία» του πεντάστερου ξενοδοχείου Electra Palace του ομώνυμου Ομίλου, πραγματοποιήθηκε σήμερα με λαμπρότητα η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Ομίλου Electra Hotels & Resorts.

Της Ντέπυς Χιωτοπούλου (hiotopoulou@gmail.com)

Στην ηλιόλουστη αίθουσα, υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής, οι προσκεκλημένοι από τον ευρύτερο χώρο του τουρισμού όπως στελέχη ξενοδοχείων, τουριστικοί πράκτορες, στελέχη αεροπορικών εταιριών, ΜΜΕ, στελέχη του τμήματος τουρισμού του δήμου Θεσσαλονίκης κ.ά., είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με την τουριστική κίνηση κατά τη διάρκεια των εορτών.

WP_20151214_003

Συγκρατημένη αισιοδοξία

Σχετική απογοήτευση αλλά και συγκρατημένη αισιοδοξία ήταν τα συμπεράσματα που αποκομίσαμε, συνομιλώντας με εμπλεκόμενους του τουρισμού.

Από τη μια τα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης παρουσιάζουν ικανοποιητικές πληρότητες, τόσο κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων όσο και για τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς.

Όπως αναφέρει στο debbiestravel.wordpress.com η διευθύντρια πωλήσεων του Electra Palace, Φιλομήλα Παπανδρέου, οι πληρότητες για την Πρωτοχρονιά είναι ιδιαίτερα υψηλές, αγγίζοντας το 100%, με πελάτες κυρίως από Βουλγαρία και Τουρκία, αλλά και Μ. Βρετανία. Σ’ ότι αφορά τις ημέρες των Χριστουγέννων η κίνηση, μέχρι στιγμής, είναι σε χαμηλότερα επίπεδα από εκείνη της Πρωτοχρονιάς.

Στα ταξιδιωτικά πακέτα, το παραδοσιακό ενδιαφέρον του κόσμου για γιορτές στις λαμπερές πρωτεύουσες της Ευρώπης, όπως το Παρίσι, το Λονδίνο και η Ρώμη, έχει εκμηδενιστεί, λόγω των πρόσφατων δραματικών γεγονότων που συνέβησαν στην πόλη του Φωτός. Το Λονδίνο και η Ρώμη, ως επόμενοι –πιθανοί- στόχοι των τζιχαντιστών, έχουν βγει, και αυτοί, από τον χάρτη των υποψήφιων τουριστών.

Από την άλλη, οι κοντινοί και οδικοί προορισμοί, κινούνται ικανοποιητικά, και σύμφωνα με πληροφορίες, το Μπάνσκο προσελκύει το ενδιαφέρον του κόσμου, για τις ημέρες των Χριστουγέννων, για τριήμερα και τετραήμερα, με αρκετά ελκυστικά πακέτα.

Εορταστικό πρόγραμμα

Σ’ ότι αφορά το εορταστικό πρόγραμμα του Electra Palace, το ρεβεγιόν Χριστουγέννων θα δοθεί στους «Ορίζοντες», με θέα τη γιορτινή πόλη, υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής ενώ ανήμερα των Χριστουγέννων, από τις 13.00 έως τις 16.00 θα σερβίρεται γιορτινός μεσημεριανός μπουφές με παραδοσιακά εδέσματα.

Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς η διεύθυνση του Electra Palace σας προσκαλεί να υποδεχθείτε τη νέα χρονιά, από ψηλά, στην πιο όμορφη βεράντας της πόλης, απολαμβάνοντας γευστικά εδέσματα, υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής.

Την 1η Ιανουαρίου του 2016, ξεκινήστε την πρώτη μέρα του χρόνου με τον παραδοσιακό πρωινό μπουφέ, που θα λειτουργεί από τις 4.30 π.μ. έως τις 10.30.

Και στη συνέχεια, από τις 13.00 ως τις 16.00, στο εστιατόριο «Ορίζοντες» θα σερβίρεται ο γιορτινός πρωτοχρονιάτικος μεσημεριανός μπουφές.

WP_20151214_001

Tips

  • Ένα ακόμη μέλος ετοιμάζεται να προσθέσει στο δυναμικό του ο Όμιλος Electra Hotels & Resorts. Το νέο ξενοδοχείο ετοιμάζεται στο κέντρο της Αθήνας, επί της οδού Μητροπόλεως. Πρόκειται για το παλιό κτίριο που στεγαζόταν το υπουργείο Παιδείας. Το ξενοδοχείο θα είναι δυναμικότητας 220 δωματίων και αναμένεται να λειτουργήσει το Μάιο του 2016.
  • Επιπρόσθετα, επί της οδού Μητροπόλεως, ένας ακόμη ξενοδοχειακός όμιλος ετοιμάζεται να βάλει την υπογραφή του.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα