Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚεντρική ΜακεδονίαΧαλκιδικήΣτο 100% οι πληρότητες στην Αμμουλιανή!

Στο 100% οι πληρότητες στην Αμμουλιανή!

Με τις πληρότητες να αγγίζουν το 100%, η Αμμουλιανή, το νησάκι της Χαλκιδικής, «βουλιάζει» από τουρίστες!

ΤΗΣ ΝΤΕΠΥΣ ΧΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ (hiotopoulou@gmail.com)

«Μέχρι και τις 24 Αυγούστου, οι πληρότητες αγγίζουν το 100%» τονίζει στο debbiestravel.gr ο πρόεδρος της Αμμουλιανής, Κώστας Τσακνής συμπληρώνοντας ότι, τουλάχιστον, μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου, «έως τις 3/9 είμαστε στο 90%» όπως χαρακτηριστικά είπε.

Τις πληρότητες των καταλυμάτων της Αμμουλιανής, του νησιού της Χαλκιδικής που βρίσκεται ανατολικά του νομού, με φόντο τον Άθω, καλύπτουν, κατά κύριο λόγο, οι Βαλκάνιοι και στη συνέχεια οι Έλληνες.

Τρεις χιλιάδες (3.000 κλίνες) διαθέτει το νησί  και 1.000 άτομα μπορούν να εξυπηρετηθούν στο οργανωμένο κάμπινγκ που λειτουργεί στις Αλυκές.

Και σκεφτείτε, σ’ έναν τόπο, με 600 μόνιμους κατοίκους, αυτή τη στιγμή, με τους ετεροδημότες, τους επισκέπτες και τους τουρίστες, αγγίζει τους 6.000!

Η σεζόν

Σ’ ότι αφορά τους προηγούμενους μήνες, Ιούνιο και Ιούλιο, όπως ενημερώνει το debbiestravel.gr ο κ. Τσακνής, «ο Ιούνιος κινήθηκε με πληρότητες 60%, κυρίως από Βαλκάνιους, ο δε Ιούλιος ήταν στο 99%».

Οι Έλληνες δίνουν το «παρών» στην Αμμουλιανή, «από 20 Ιουλίου έως 20 Αυγούστου», με το μέσο όρο διανυκτερεύσεων να αγγίζει τις 2 νύχτες. Διπλάσιος είναι ο μέσος όρος διανυκτερεύσεων για τους Βαλκάνιους, αφού, εκείνοι, μένουν τουλάχιστον 4 νύχτες.

Τιμές

Οι τιμές στα καταλύματα της Αμμουλιανής κυμαίνονται κατά μέσο όρο, από 65 – 70 ευρώ. Ανάλογα την εποχή και τον τύπο του καταλύματος, όπως αναφέρει στο debbiestravel.gr ο πρόεδρος του νησιού, Κώστας Τσακνής, «στα ενοικιαζόμενα οι τιμές ξεκινούν από τα 50 ευρώ, αυτήν την εποχή, και στα ξενοδοχεία από 80 ευρώ» αναφερόμενος σε δίκλινο δωμάτιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα