Συνεργασία FedHATTA – Safe Water Sports

0
715
views
Από αριστερά, Λύσανδρος Τσιλίδης (πρόεδρος FedHATTA), Παναγιώτης Πασχαλάκης (πρόεδρος της Safe Water Sports),Λεωνίδας Μπαμπάνης (CEO της North Events), Άκης Γκίκας ( Marketing Manager της Safe Water Sports)

Σε στρατηγική συνεργασία με την κοινωνική, μη-κερδοσκοπική πρωτοβουλία Safe Water Sports, προχώρησαν σήμερα η FedHATTA και η North Events.

Σκοπός της νέας συνεργασίας είναι η ευαισθητοποίηση του ταξιδιωτικού κοινού σε θέματα που σχετίζονται με τις δραστηριότητες (αθλητικές και ψυχαγωγικές) στο νερό και ιδιαίτερα με την ασφάλεια και την πρόληψη ατυχημάτων.
Στο πλαίσιο της συμφωνίας, τίθεται υπό την αιγίδα της Ομοσπονδία Συνδέσμων Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Ελλάδος  FedHATTA το έργο της Safe Water Sports, η οποία είναι ήδη συνεργάτης της πλατφόρμας ΔΩΔΕΚΑ.

ΔΩΔΕΚΑ

Αντικείμενο της συνεργασίας είναι να διαδοθεί η πληροφόρηση της Safe Water Sports, ώστε να φθάσει σε όσο το δυνατόν ευρύτερο κοινό αποδεκτών, που δεν είναι άλλοι από τους ταξιδιώτες.
Το μήνυμα καθώς και πληροφόρηση για την ασφάλεια στα θαλάσσια σπορ θα μεταδίδεται μέσα από την πλατφόρμα ΔΩΔΕΚΑ, το δίκτυο των ελληνικών τουριστικών γραφείων-μελών των Ενώσεών της FedHATTA, αλλά και μέσα από όλες τις εκθέσεις και τις διοργανώσεις του εξωτερικού στις οποίες θα μετέχει η Ομοσπονδία και ο HATTA.

Στις εκθέσεις της North Events

Επιπλέον, πληροφόρηση της Safe Water Sports θα παρουσιάζεται και στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις που διοργανώνει η North Events, για την προώθηση του ελληνικού τουρισμού, σε χώρες του εξωτερικού, όπως η Σουηδία, η Πολωνία, η Νορβηγία, η Φινλανδία, η Δανία και οι ΗΠΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here