Χρυσό εισιτήριο από την Aegean

0
348
views

Ταξιδιωτικά δώρα και εισιτήρια σε θέση Business χαρίζει η Aegean, μετατρέποντας από το Golden Ticket, το εισιτήριο σε χρυσό!

Από το Δεκέμβριο της περασμένης χρονιάς, η AEGEAN μετατρέπει μέσα από το Golden Ticket το εισιτήριο των τυχερών επιβατών σε… «χρυσό», χαρίζοντας κάθε μέρα υπέροχα ταξιδιωτικά δώρα, αλλά και ένα μεγάλο δώρο στο τέλος κάθε τριμήνου: 10 Business Class εισιτήρια.

Διεκδικώντας τα δώρα

Κλείνοντας εισιτήριο στο aegeanair.com, από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, μπορείτε να συμπληρώσετε μέχρι τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας τα στοιχεία της κράτησής σας στην ειδικά σχεδιασμένη φόρμα συμμετοχής και να διεκδικήσετε το δώρο της ημέρας, αλλά και το «χρυσό» εισιτήριο!

Επίσης, με τη συμμετοχή σας για την απόκτηση του δώρου της ημέρας, μπαίνετε αυτόματα στην τρίμηνη κλήρωση για το μεγάλο δώρο. Δέκα Business Class εισιτήρια περιμένουν το μεγάλο νικητή και ένα άτομο της επιλογής του, για να επωφεληθούν από όλα τα προνόμια της Business Class.

Να σημειώσουμε, ότι, ήδη, περισσότεροι από 60 νικητές έχουν κερδίσει μοναδικά δώρα, κάνοντας την ταξιδιωτική τους εμπειρία ακόμα καλύτερη.

Μείνετε συντονισμένοι στα κανάλια της AEGEAN, facebook.com/aegeanairlines, youtube.com/aegeanairlines

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here