Νέος διευθύνων σύμβουλος στην Celestyal Cruises

0
506
views

Από την 1η Ιουλίου, αναλαμβάνει θέση διευθύνοντος συμβούλου της εταιρίας κρουαζιέρας Celestial Cruises, ο Κρις Θεοφιλίδης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Celestyal Cruises, ο Κυριάκος Αναστασιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος (CEO) της εταιρείας, ολοκληρώνει τη θητεία του στις 30 Ιουνίου του 2018, και τον διαδέχεται ο Κρις Θεοφιλίδης, ο οποίος εργάζεται στον κλάδο της κρουαζιέρας από το 2006.

Ο κ. Θεοφιλίδης διετέλεσε αντιπρόεδρος Στρατηγικής και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Celestyal Cruises από τον Οκτώβριο του 2014, ενώ από τον Ιανουάριο του 2017 κατέχει τη θέση του Chief Operating Officer (COO) της εταιρείας, στηρίζοντας τον CEO σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων της.

Από την 1η Ιουλίου, αναλαμβάνει θέση διευθύνοντος συμβούλου της εταιρίας κρουαζιέρας Celestial Cruises, ο Κρις Θεοφιλίδης

*

-O κ. Αναστασιάδης συνέβαλε στην εδραίωση της Celestyal Cruises διεθνώς και τη διαμόρφωση της στρατηγικής της επανατοποθέτησης. Παράλληλα, στο πλαίσιο της Προεδρίας του στην CLIA Ευρώπης από τα τέλη του 2016, προώθησε και ανέδειξε σημαντικά ζητήματα του κλάδου κρουαζιέρας.

-Η Celestyal Cruises ευχαριστεί θερμά τον κ. Αναστασιάδη για τη συμβολή του στην ανάπτυξη της εταιρείας και του εύχεται καλή υγεία και μία όμορφη και δημιουργική συνέχεια.

-Παράλληλα, η εταιρεία καλωσορίζει τον κ. Θεοφιλίδη στη νέα του θέση και του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here