Νέες διακρίσεις για το βίντεο του ΕΟΤ Greece- A365-Day Destination

0
1444
views

Νέα διεθνή διάκριση κατέκτησε η Ελλάδα για το πολυβραβευμένο πλέον βίντεο του ΕΟΤ Greece- A365-Day Destination.

Συγκεκριμένα, η Ελλάδα έλαβε το δεύτερο βραβείο παγκόσμιου προορισμού,  και το πρώτο στην Ευρώπη, στο Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών του Βερολίνου Golden City Gate, στο πλαίσιο της Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης ITB.

Η ταινία Greece- A365-Day Destination δημιουργήθηκε από τον ΕΟΤ σε σκηνοθεσία του Αντώνη Θεοχάρη- Κιούκα, σε εφαρμογή του  επικοινωνιακού σχεδιασμού της υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά για την προώθηση και προβολή της Ελλάδας, ως παγκόσμιου ελκυστικού προορισμού 365 ημέρες το χρόνο.

Είναι διάρκειας 3΄36΄΄ έχει ως  θέμα, τις εικόνες , τον ήχο, και τα χρώματα της Ελλάδας, στις τέσσερις εποχές του χρόνου.

Πρόκειται για το τρίτο κατά σειρά βραβείο που έχει λάβει το βίντεο του ΕΟΤ σε διάστημα ενός εξαμήνου. Το 2017 ψηφίστηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών ως το κορυφαίο βίντεο τουριστικής προβολής ευρωπαϊκού προορισμού, ανάμεσα σε 23 υποψήφιες ευρωπαϊκές χώρες στον «2ο Διαγωνισμό Βίντεο του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού» στο Τσενγκντού της Κίνας.

Επίσης έλαβε ειδικό βραβείο στην κατηγορία Τουριστική Ταινία διάρκειας έως 7 λεπτά, στο  6o Διεθνές Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας, ZagrebTourFilmFestival όπου επιλέχθηκε ανάμεσα σε 48 συμμετοχές χωρών στην ίδια κατηγορία.

Δείτε εδώ το videoτου ΕΟΤ: https://www.youtube.com/watch?v=C1WD79vnUR4&app=desktop.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here