Τούρκοι τουριστικοί πράκτορες στην Παραλία Κατερίνης

0
413
views

Τουριστικοί πράκτορες από την Τουρκία βρέθηκαν επί δυο μέρες στην περιοχή της Κατερίνης, με σκοπό την εξοικείωσή τους με το συγκεκριμένο προορισμό.

Συγκεκριμένα, οι Τούρκοι τουριστικοί πράκτορες συναντήθηκαν με ξενοδόχους – μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων Παραλίας Κατερίνης, σε Β2Β συναντήσεις, συζητώντας τη συνεργασία μεταξύ τους.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στην ευρύτερη περιοχή καθώς και επισκέψεις στα ξενοδοχεία που συμμετείχαν στη διοργάνωση.

Ιδιαίτερα θα πρέπει να σημειωθεί ότι η τοπική γαστρονομία της περιοχής αποδείχτηκε έμπρακτα ότι μπορεί να καταστεί ένας από τους βασικούς πυλώνες προώθησης της Παραλίας Κατερίνης στην τουρκική τουριστική αγορά.

Οι εκπρόσωποι των Τουρκικών τουριστικών γραφείων εξέφρασαν τη βεβαιότητα ότι η Παραλία Κατερίνης θα καταστεί σύντομα ένας ελκυστικός προορισμός διακοπών για πολλούς Τούρκους ταξιδιώτες.

Από την πλευρά της η Ένωση Ξενοδόχων Παραλίας Κατερίνης αναμένεται να προβεί σε ακόμη περισσότερες στοχευμένες ενέργειες προώθησης της περιοχής.

*

Το διήμερο ταξίδι εξοικείωσης διοργάνωσε η εταιρία «Respond On Demand» για λογαριασμό της Ένωσης Ξενοδόχων Παραλίας Κατερίνης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here